• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemal Kılıçdaroğlu yeniden CHP genel başkanı oldu

çünkü büyüklerden öyle gördüler.
demireller ecevitler kaç yaşlarına kadar aktif siyaset yapıyorlardı. bizim ülkemizde maalesef hemen hemen tüm sektörlerde gençlere pek fırsat tanınmıyor. yerine yerleşen kımıldamak bilmiyor..

mhp ve chp nin başına yeni birileri lazım yoksa bu iki parti yok olup gidecek.akp nin başına kim gelirse gelsin o pek umrumda değil de vallahi bu kurultaydan mustafa balbay başkan çıktı diye bir haberi okumayı o habere yorum yapmayı çok isterdim.

mhp ve chp nin başına yeni birileri lazım yoksa bu iki parti yok olup gidecek.akp nin başına kim gelirse gelsin o pek umrumda değil de vallahi bu kurultaydan mustafa balbay başkan çıktı diye bir haberi okumayı o habere yorum yapmayı çok isterdim.

dediğin gibi bizim ülkeye adam gibi muhalefetlik yapacak birileri lazım.
bende mustafa balbay çıksın diye beklerdim ama adam gereken oyu alamadı ki
İnşallah mhp içinde aynı hüsran yaşanmaz.yav bıktık yıllardır Bahçeliden.

ikisininde kaçıncı seçimi kaçıncı yenilişleri olmayınca olmuyor demekki ısrar etmenin anlamı yok. partiden seçmen kaybetmekten başka bir sonuç elde edemiyorlar..

Ne kadar başarısız muhalefet,o kadar güçlü Ak parti.Sevinmedim dersem yalan olur.Topa tutulmadan, ben kaçayım en iyisi:KK55:

Ne kadar başarısız muhalefet,o kadar güçlü Ak parti.Sevinmedim dersem yalan olur.Topa tutulmadan, ben kaçayım en iyisi:KK55:

dogru söylemişsin canım. chp ve mhpnın başarısızlığı yükseltti zaten akp yi.
karşısında dogru dürüst bir muhalif olaydı 13 yıllık iktidar olmazdı.

ak partinin %40 a kadar gerilediği bir seçimde dahi chp %25 in üzerine çıkamadı. iktidar için çok tarihi fırsatları kaçırdı chp. chp yi diriltip ölü toprağını üzerinden attıracak dinamik bir isime ihtiyacı var bence.

ak partinin %40 a kadar gerilediği bir seçimde dahi chp %25 in üzerine çıkamadı. iktidar için çok tarihi fırsatları kaçırdı chp. chp yi diriltip ölü toprağını üzerinden attıracak dinamik bir isime ihtiyacı var bence.

işte bunu sadece biz secmenler farkındayız genel başkanı seçenler uyuyo herhal.:63:

Tek başına girmiş gibi bir seçim oldu. Hayali adaylar da olmayacağına göre sonuç belliydi aslında.

Diyecek ne var ki artık? Son seçimler herkese ibret oldu sanıyorduk ama bir kez daha siyasetin yanılma payının yüksek olduğunu anladık. Bunlar artık fosilleşmiş. MHP’de son dakika değişiklikler olmazsa orada belki biraz farklılaşırlar.

Tek başına girmiş gibi bir seçim oldu. Hayali adaylar da olmayacağına göre sonuç belliydi aslında.

Diyecek ne var ki artık? Son seçimler herkese ibret oldu sanıyorduk ama bir kez daha siyasetin yanılma payının yüksek olduğunu anladık. Bunlar artık fosilleşmiş. MHP’de son dakika değişiklikler olmazsa orada belki biraz farklılaşırlar.
bunlar ne zaman gözünü açacaklar anlamıyorum ya.
adam kaçıncı seçimi kaybedişi bu daha neyin ısrarı..

Çok iyi olmuş Kılıçdaroğlunun başarılarının devamını diliyorum her zaman ki gibi o koltuğun hakkını verecek ve muhalefet olarak kalacak.:KK70:

Ulke vitesi bosa atip bodoslama yokus asagi giderken hala akp &chp kiyasina gidip aman kk secildikce akp oylari artiyo hep genel baskan olsun hohoho demek??? Iktidar hirsi sadece siyasilerde yok halka sicramis.
Konu icinse muhalefetin ,iktidarin olmasinin bir fonksiyonu oldugunu dusunmuyorum artik.Ulkede savas var.Her 3-4haftada bir ayri yerde bomba patliyor,her gun sehit haberi almazsak neyseki bugun sehit vermedik iyimserligindeyken,kiiminin derdi iktidari nasil indiririm kiminin derdi baskan nasil olurum...Huzur icin istikrar diyeli yalnizca 70 kusur gun gecti.O gunden bu yana neler oldugu asikar.Toparlanacak hali de yok memleketin.Kilicdaroglu koltuguna daha saglam yapistigi icin,akp ve yandaslari da o oldugu muddetce akp hep iktidar olacak sldiye oleyy bee diye sevinmeye devam edebilir.

Back