• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemal Kılıçdaroğlu yeniden CHP genel başkanı oldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Mustafa Balbay adaylık için yeterli oyu alamamış sanırım, Kılıçdaroğlu tek aday olarak oylandı.
Ne diyelim hayırlı olsun ama gönül isterdi ki Kılıçdaroğlu karşısında birkaç güçlü aday olsaydı.

Kendi içinde bile demokratik değilsin, tahammülsüzsün. Sana muhafazakar kesim niye oy versin.
Bu tum parilerde var aslinda lafta hepsi cok demokratik ama is koltuga gelince hepsi anti demokratik. Basarisizligi kabul edip, cekilmek bir erdemdir oysaki.

Tabii ki hepsinde var. Ben CHP seçmeni olduğum için daha bi rahatsız oldum. Yoksa diğerlerinde de durum aynı dediğin gibi.
Cok sinir bozucu bir durum haklisin. Muhafazakar kesim kilivdaroglu olmasada oy vermez chpye ama en azindan kendi secmenini memnu edebilse bari. Cok azi gercekten inanarak oy veriyor bir coguda mecburiyetten.

Chp'ye cidden yeni enerji lazim. Yeni, enerjik, zeki ve karizmatik insanlar. Chp'ye kisacasi bir Obama lazim fakat chp sanki simdi oldugu yerden pek memnun gibi. Kilicdaroglu ilk basta baze seyleri degistirmeyi cabalamisti fakat basarsiz oldu. Kendini degistirmeyen, bitmeye, yok olmaya mahkum ne yazikki.

Bu chpden bir halt olmaz. Seneler gecer hersey degisir o degismez. Hayirli bir sonuc olmadigini dusunuyorum chp icin. Yine kaybedilecek bir suru secim. Bunu bile basari sayiyorlar ustelik.
Kendi içlerinde bile muhalefet yapamayan CHP ve MHP nin , mecliste muhalefet olmasını bekliyoruz biz:KK45:. Aslında durumumuz farkında olduğumuzdan da vahim.:KK43:

MuhalefetLigi hakkıyla yapabilecek yeni bir yüz seçilmeseydi sanki chp açısından daha iyi olurdu. Kemal Kılıçdaroğlu sevimli bir adam ama kesinlikle iyi bir muhalefetci değil keşke diğerlerine de bir sanş verilmiş olsaydı.

Ne diyelim hayırlı olsun.

Kendi içlerinde bile muhalefet yapamayan CHP ve MHP nin , mecliste muhalefet olmasını bekliyoruz biz:KK45:. Aslında durumumuz farkında olduğumuzdan da vahim.:KK43:
Aslinda suan mhpden umitliyim imza falan topluyorlar ama hayırlısı bakalım. Partiyi birakmak icin ölmeyi bekliyorlar herhalde

Aslinda suan mhpden umitliyim imza falan topluyorlar ama hayırlısı bakalım. Partiyi birakmak icin ölmeyi bekliyorlar herhalde
Ben bir ara CHP için bile ümitlenmiştim karanfil. Emine Ülker Tarhan olabilirdi genel başkan, nasıl seçilemediğini aklım kesmiyor. Nesinden memnun bu CHP liler hep muhalefette kalma durumunun inanılır gibi değil.
Şuan MHP nin de malesef aynı süreçten geçtiğini düşünüyorum. Belki genel kurul yaptırıp 2. Aday olarak Meral Akşener i çıkartacaklar ve aynı sayın Tarhan gibi oda kaybedecek malesef. MHP ye Meral Akşener başkan olsa, AKP den, CHP den bile bazı kesimlerin oyunu alır.Ama dediğim gibi Tarhan a CHP de yapılan ,Akşenere MHP de yapılacak gibi geliyor bana.

Ben bir ara CHP için bile ümitlenmiştim karanfil. Emine Ülker Tarhan olabilirdi genel başkan, nasıl seçilemediğini aklım kesmiyor. Nesinden memnun bu CHP liler hep muhalefette kalma durumunun inanılır gibi değil.
Şuan MHP nin de malesef aynı süreçten geçtiğini düşünüyorum. Belki genel kurul yaptırıp 2. Aday olarak Meral Akşener i çıkartacaklar ve aynı sayın Tarhan gibi oda kaybedecek malesef. MHP ye Meral Akşener başkan olsa, AKP den, CHP den bile bazı kesimlerin oyunu alır.Ama dediğim gibi Tarhan a CHP de yapılan ,Akşenere MHP de yapılacak gibi geliyor bana.
Evet suan Tarhani siyasetten uzaklastirmayi basardi chp. Parti ici muhalifleri bertaraf ediyorlar bir sekilde. Aksenerede bunu yapacaklar ve Bahceli asla birakmayacak. Birileri kutulariyla bunlarda koltuklariyla gomulmeyi bekliorlar gitmek icin herhalde.

Evet suan Tarhani siyasetten uzaklastirmayi basardi chp. Parti ici muhalifleri bertaraf ediyorlar bir sekilde. Aksenerede bunu yapacaklar ve Bahceli asla birakmayacak. Birileri kutulariyla bunlarda koltuklariyla gomulmeyi bekliorlar gitmek icin herhalde.
ben hem CHP nin hem MHP nin başına kadınların geçmesini isterim.
Çok daha demokratik,çok daha saygıdeğer olacaklarını düşünüyorum nedense.

Bence şuan chp için en doğru olan bu

Back