Eski erkek arkadaş mı arkadaşlar mıKısaca şu ne zaman eski erkek arkadaşım için kendimi ağlayarak üzsem hemen peşine sevgilisiyle ayrıldığı haberini öğreniyorum? Bu 5-6 kere oldu. Neden acaba sadece tesadüf mü yoksa bana yaşattıklarını bi şekilde o da mı yaşıyor ?saçma görünebilir ama merak ettim sadece... kusura bakmayın lütfen
Haberdar değilim bakmıyorum bile ama bazen aklıma düşüyor ve bakasın geliyor profiline sonra 1-2 gün 1 kere bakıp geçiyorum o kadar. Sevmiyorum onu sadece bana yaptıklarına üzülüyorumNeden sürekli haberdarsınız sorusu geldi aklıma
EskiEski erkek arkadaş mı arkadaşlar mı
Imrendim valla size ne yalan soyleyeyim. Eger caninizi haksız yere yaktiysa keyfini cikarin bence kemlikle alakasi yok. Varsa da onun problemi
Allah'ım bana da nasip etKısaca şu ne zaman eski erkek arkadaşım için kendimi ağlayarak üzsem hemen peşine sevgilisiyle ayrıldığı haberini öğreniyorum? Bu 5-6 kere oldu. Neden acaba sadece tesadüf mü yoksa bana yaşattıklarını bi şekilde o da mı yaşıyor ?saçma görünebilir ama merak ettim sadece... kusura bakmayın lütfen
Adı uzerınde eski .Uzulunce sana zararı oluyor .O gününü gün ediyor.Kısaca şu ne zaman eski erkek arkadaşım için kendimi ağlayarak üzsem hemen peşine sevgilisiyle ayrıldığı haberini öğreniyorum? Bu 5-6 kere oldu. Neden acaba sadece tesadüf mü yoksa bana yaşattıklarını bi şekilde o da mı yaşıyor ?saçma görünebilir ama merak ettim sadece... kusura bakmayın lütfen
Farkında olmadan bi ritüel keşfettin herhaldeKısaca şu ne zaman eski erkek arkadaşım için kendimi ağlayarak üzsem hemen peşine sevgilisiyle ayrıldığı haberini öğreniyorum? Bu 5-6 kere oldu. Neden acaba sadece tesadüf mü yoksa bana yaşattıklarını bi şekilde o da mı yaşıyor ?saçma görünebilir ama merak ettim sadece... kusura bakmayın lütfen
Evren niye bizim mesajları es geçiyor belli olduYine insanın kendini fazla önemsemesine bir örnek olmuşsunuz
Koca evren sizin eski sevgilinize ah etmenizi kolluyor ki hemen ayrılıyorlar peşine
Hem de 5 6 kere
Çünkü eski sevgililerin ilişkilerini bozmakla meşgulmüşEvren niye bizim mesajları es geçiyor belli oldu