Keloidle dogum???

Narcoleptic insomniac

Gözümün biri söndü kör oldum..
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
3.948
3.612
83
Arkadaslar aranizda vucudu keloid olusturan ve dogum yapan var mi?
Bu durumda sezeryan mi normal dogum mu daha sağlıklı olur? Biliyorum hangisi olursa olsun yine igrenc bir et parcasi olusturacak vucudum ama normal dogumda o parcanin olusacagi yer cinsel organ oldugu icin daha bir tedirgin oluyorum. Ayni zamanda sezeryan olunca da kocaman bir yara izi olacak karnimda her halukarda kasinti aci ve yara oluşacak
Siz nasil atlattınız o sureci?

bende yıllardır keloid sorunuyla uğraştım artık bıraktım ben normal doğum yaptım ama keloid olmadı sadece dikişlerim geç iyileşti korkuyordum ama cinsel organda olduğundan belkide oluşmadı

bende yıllardır keloid sorunuyla uğraştım artık bıraktım ben normal doğum yaptım ama keloid olmadı sadece dikişlerim geç iyileşti korkuyordum ama cinsel organda olduğundan belkide oluşmadı
Kaşıntı kanama dikiste bozulma falan olmadi mi? Doktorum da genel cerrah tanıdıgim da keloid olusabilir diyorlar. Siz sansli taraftansınız insallah bende de oluşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…