• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keloid ameliyatı

joyist

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
159
0
316
bağrımda kocaman sivilce çıktı doktor alalım tehlikeli olup olmadığını öğrenelim dedi. bende güvenip tamam dedim. aldırdım keloid iyi huylu çıktı neyse belli bi zaman sonra aynısı çıktı ve çok kaşınıyor beni mahvetti şimdi istediğim kıyafeti giyemiyorum keşke aldırmadan önce araştırsaydım jinekolog da aynısını yaptı. doktorlara güvenim kalmadı hiççç... :umursamaz:

sivilceyi küçükken kaşıdım kanadı sonra kan kuruyup içinde büyüdü. sonra doktora gittim. ne olduğunu anlamadı almamız gerekiyor dedi aldı şimdi boyutu 1 TL den büyük istediğim hiç bişi giyemiyorum :sinifsinif:

Bendede keloid var aldırdım büyüyerek çıktı.şimdide vajina amaliyatı olcam sizce ordada çıkarmı ya çıldırcam

keloidlerin ameliyat ile alınması asla önerilmiyor çünkü bu sorun alınan yerde daha büyük bir şekilde çıkarak kendini telrarlıyor.doktorunuz nasıl ameliyat yapmış anlamadım çünkü internet sitelerinde bile okursanız ameliyatın asla yapılmaması gerektiği yazıyor.

çünkü keloid derinin hasarlı yeri hızla onarmaya çalışması sonucu dokuların birikmesi olarak tanımlanıyor.

lazerle ve kortizon içerikli iğneler ile küçülme ve kırmızılığın giderilmesi mümkün.

ayrıca vücudunda keloid bulunanların herhangi bir ameliyat olduklarında dikkat etmeleri ve dikiş yerlerinde keloid oluşmaması için cilt uzmanlarına danışmaları öneriliyor

ayrıca vücudunda keloid bulunanların herhangi bir ameliyat olduklarında dikkat etmeleri ve dikiş yerlerinde keloid oluşmaması için cilt uzmanlarına danışmaları öneriliyor

canım ya ilgin için çok sağol ben şundan korkuyom hymenoplasti yapıncada vajinada keloid oluşurmu

Kızlar keloid derdi bende de var ve de göğsümün tam ortasında 1tl kadar büyük değil ama çok rahatsız oluyorum istanbulda lazerle kesin bir tedavisi var ama o da çok pahalısanırım birde şu kortizon mudur artık nedir bilmiyorum iğneler nasıl acaba çok can acıtıyor diyorlar sizce öle mi yaptıran var mı ve işe yarar mı dersiniz?

evet iğneler çok acıtıyormuş,yaptıranlar sonuçtan çok acısından bahsettiğinden iyi mi kötü mü bilemiyorum..

kadr56 geçmiş olsun..umarım sorununa çözüm bulursun

benim kızımdada var,omuzunda önceleri bir tane küçücüktü,sonra doğurdukca doğurdu,6 yıldır savaşıyor,iğneler geçiçi olarak küçültüyor,kısa bir süre sonra tekrar şişiyor,şu anda büyüklü küçüklü,8-10 taneye ulaştı aşırı kaşıntı yapıyor,kremlerde uygulandı,sürekli çoğalıyor,çok çeşitli doktorlara gittik fakat ameliyat önerilmiyor,ne yapacağımızı şaşırdık,acaba ameliyat öneren doktor var mı?

bağrımda kocaman sivilce çıktı doktor alalım tehlikeli olup olmadığını öğrenelim dedi. bende güvenip tamam dedim. aldırdım keloid iyi huylu çıktı neyse belli bi zaman sonra aynısı çıktı ve çok kaşınıyor beni mahvetti şimdi istediğim kıyafeti giyemiyorum keşke aldırmadan önce araştırsaydım jinekolog da aynısını yaptı. doktorlara güvenim kalmadı hiççç... :umursamaz:
Scarex jel kullan ameliyat daha kötü yapar

Back