Kelliğe çare sünnet derisi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Yeditepe Üniversitesi’nin kelliğe ve saç beyazlamasına karşı geliştirdiği Kelopesia adlı merhem kamuoyuna tanıtıldı. Sünnet derilerinin kullanıldığı ürün 1 ay içinde satışa sunulacak..
Sitene Ekle

DAĞHAN KOZANOĞLU - GÖKHAN KARAKAŞ İstanbul

Pek çok alanda araştırma ve çalışmalar yapan Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Ar-Ge Laboratuvarları’nda saç dökülmesine karşı yeni bir merhem üretildi. Yeditepe Üniversitesi Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan ve Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fikrettin Şahin, dün düzenledikleri basın toplantısında Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Ar-Ge Laboratuvarları’nda kelliğe ve saç beyazlamasına çare bulduklarını açıkladı.

Prof. Dr. Fikrettin Şahin, Özge Sezin Somuncu, Pakize Neslihan Taşlı ve Okan Demir’in yürüttüğü çalışma ile ortaya çıkartılan ürünün saç dökülmelerini engellediğini, boş alanlarda yeni saçlar çıkardığını ve var olan saçları kalınlaştırarak beyazlamasını önlediğini söyleyen Bedrettin Dalan, Yeditepe Üniversitesi’nin bilimi üreten bir üniversite olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Şahin ise kısa süre içinde ürünün, krem, sprey, losyon ya da şampuan şeklinde halka sunulacağını belirtti. Prof. Dr. Şahin, yeni doğan bebeklerin sünnet derilerinden izole edilen kök hücrelerin, hücre kültür ortamında ürettikleri moleküler kokteyl ile saç dökülmesine neden olan vitamin ve mineral eksikliklerini gidermek üzere hazırlanan formülasyonu kullandıklarını açıkladı.

10 günde yeni saç

Prof. Şahin, “Yaklaşık 10 gün içinde yeni saç oluşumu sağlandı” dedi. Kremi ilk olarak hayvanlar üzerinde denediklerini söyleyen Şahin, “Tıraş edilen farelerin sırtına formülü sürdük. 12’inci günde hayvanların sırtının kılla kaplandığını gördük” dedi.

Şafak Sezer de kullandı

Basın toplantısı sırasında Bedrettin Dalan, Şafak Sezer’i yanına çağırarak Şafak’ın da ilacın gönüllü deneklerden biri olduğunu söyledi. Dalan, Sezer’in saçlarını göstererek “Burada hiç saç yoktu” dedi.
http://www.milliyet.com.tr/kellige-care-sunnet-derisi-gundem-2208307/

Bebeklerin sünnet derileri neyseki
Ya dünkü haberdeki gibi kocasına kızıp kesen ablanınki gibi mağdur erkek şeysileri olaydı
Çok tuhaf insan oğlunun kıl tüy meselesi..
Mesela istenen kıllar tüyler dökülür, istenmeyenleri alırsın alırsın bitmez birde artar..
Bu arada bir yerde okumuştum istenmeyen tüyler için, fare yavrusu tüylü bölgeye sürülür diye

habere göre beyaz saçlar da eski rengine dönüyormuş,doğru mu?????? erken yaşta beyazlayan saçlarım için,erkeklerden önce gidip alıcam ???

Anlamadım herkes kendi sünnet derisini mi sürüyor

O degilde. Mantklimi bu simdi?
Jiletle tras ettigin bolge zaten en gec 3 gune tekrardan buyuyor. Bu boyledir. Farelerinki 12 gun snra gelmis, gec bile kalmis.
Tiras edilmesi gerekmeyen sac tuy cikmayan bi bolgeye dokun bi ilaci bi zahmet. O zmn gorelim.

Yahu bizim millet bir alem
Sünnet vahşetini sevimli mi gösterir bu
Nedir yaa insanın içi kalkar pöööhhhhh

krem yapmışlar bundan, sadece yeni doğan sünnet derisi kullanılabiliyormuş, bu yeni bi sektör yaratacak anlaşılan, biz de pek yaygın değil yeni doğan sünneti, ingilizce konuşan ülkelerde yaygın diye biliyorum, ithal ederler artık

ne zaman çıkar acep :/ denicem ben şahsen... inşşş gerçektir. bıktım beyaz saçlardan bıktım boyamaktan :/

Ben bu kremi bekliyordum ekimden beri. Hocayada mail atmistim fakat geri donmedi. Neyseki boyamamistim ve nihayet cikiyor. Dogum yapali 16 ay oldu beyazlarimla dolasiyorum. Umarim cok pahali olmaz yillik boya parasini gecmez. Ve tabiki insallah bi zarari yoktur. Kullananacaklar gelismeleri yazalim

Geçen gün 2006-2007 tarihli bir dizi izlerken sünnet derisinden yapılan kremden bahsediyorlardı. Yine bir yerlerden yürütmüş bizim sevgili bilim insanlarımız.

Daha bugun sordum eczanelerde yok depolarda yok hatta bilen de yok. Yalan olmasa bari. Kellige yarar gibime geliyoda beyaz sac icin cok guvenemiyorum. Annemin dizleri cok agirir 6-7 yil once aktara benzer bi yerden ilac almisti. 2 ay kullandi. Saclarida bembeyazdir pamuk gibi ve boyar yilda bir. Derken annemin sac 3 renk oldu. Uclar kahve orta kisim beyaz en dipler eski siyah sac. Ben korktum bu ilactan dedi ve atti. O zamanda benim beyaz cok az zaten takmisim sariya boyatiyorum surekli falan. Bi ismini aliyim atma dursun vs demedim. Icerigine bakmistim sadece. Icinde birsuru ot vardi. En tanidiklar corek otu aynisefa isirgandi. Nasil boyle bi etkisi oldu bilemiyorum. Simdi bunu dusununce belkide yarar diyorum ama hic umitli degilim gun gectikcede umifim azaliyor. Icilecek bisey olmali surmekle etkili olamaz galiba

:Y ay acep neydi annenizin ilacı tam olarak?keşke atmiyaydınız ya ya gencecik yaşta beyazlarla tanışmak, siyah saçlara hasret olmak kötü ya

Ah bilsem ismini ilacin. Anneme sordum sen girsen hatirlarmisin diye yok diyor. Bende cok caresizim. Kaldim boyle karisik sacli ortalarda. Her gorenin sacini neden boyatmiyorsun sorusunu cevaplamaktan cok biktim. Simdi ablamda kafami karistiyor. Ya zararliysa nolcakmis, safak sezer kalp krizi gecirmis ya ondansaymis vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…