Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kelimelerden şiir şarkı veya özlü sözler bulalım:)
Ve gözüm esyamda degil Yoruldum maddemden Ta ki dünya bitti Kösk kurdum sakin oldum Dehlizsiz ve tabakasız Kör bir hayvan gibi Rızkına etiyle yanasan Karanlık birevDir gövdem Güneste asla karanlık yoktur dediler Ve onlar yoluna cihet ettim vatan tuttum Büyük yeni bir hayat bildim Yeni yeni bildim yoksa ölüyordu bir sey Bir insan binası yıkılıyordu durmadan
Allah özelini, güzelini yazsın alnıma Onu bulduğumda mutluluktan gelde ağlama Sonu çabuk olur, umut olur hiç korkmayasın Çünkü varlığınla, yokluğunla sen harikasın
Ben Sana Mecburum ben sana mecburum bilemezsin adini mih gibi aklimda tutuyorum buyudukce buyuyor gozlerin ben sana mecburum bilemezsin icimi seninle isitiyorum
Karanlık bir gece öncesi ve soluksuz beklenen bir sevgili Gözleri aklıma takılmış kalmış elleri soğuk şubatı hatırlatmış Görmezden gelme bu kalbi lütfen.hep yalnız ve üzgün bu beden İstemeden kırdım istemeden.Gözlerin kaçtı hep benden neden