• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kelimeler Kifayetsiz //Üniversiteye Hazırlık Deneme Sınavı Sorusu

csi

Susuyorsam Asaletimdendir
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
6.719
6.335
398
48
Kindar nesil mi? Aşağılık kompleksi mi?

Yorumsuz....

Ekran Alıntısı.PNG

MEB onaylı ilkokul kitabında hoca 2 karısınıda mutlu edebilecek mi? cümlesinin geçtiğini gördü bu gözler. Hiç şaşırmadım....
Ama iş başka noktaya gidiyor bence. Bu resmen ayrıştırmanın nirvanasıdır.

Çok şey söylemek geliyor içimden de, forum kuralları gereği susuyorum.

Amaç o zaten. Ötekileştirmek. İnanın o soruda yazan cümleleri destekleyenler bile çıkacaktır birazdan.
Çıksınlar, onlara cevap vermekten hiç çekinmem. Ban falan da umurumda olmaz.

Sülalem Kadıköy'lü (Annem Koşuyolulu, babam Kızıltopraklı) Sülalede Kadıköy'de doğup, büyümeyip, evlenip yaşamayan yok.. Bize hem dinsiz, hem milliyetsiz diyenin ta alnını karışlarım.

Kindar nesil mi? Aşağılık kompleksi mi?

Yorumsuz....

Eki Görüntüle 2220224

''Çankaya, Beşiktaş, Kadıköy, Şişli gibi yerlerdeki seçim sonuçlarına bakın hiçbirinin ülke gerçekleriyle ilgisi olmadığını görürsünüz. Türkiye yansa da şaha kalksa da bunların umurlarında değildir. Buralardaki seçmen profili Türkiye pastasının kaymağını yiyen kesimden oluşuyor.''
( AK Parti 31 Mart 2019 Yerel Seçim için yapılan kongreden Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşması.)

Şimdi soruyorum bir ülkenin Cumhurbaşkanı bunu diyebiliyorsa, acaba sade vatandaş neler neler demez ki?
Semt ismi iki örnekte de verilmiş,işte hep bunlar ileri demokrasiden (!) dolayı ondan ötürü..
O kadar ileri demokrasi (!) yaşıyoruz ki sonunda hızına ulaşamadık gözden kaybettik uçtu gitti..
:KK70::kızgın::sopa:

Son düzenleme:
Valla benim tatavlali bir arkadaşım var. Şişli'nin Kurtuluş bölgesinin resmiyette kullanılmayan ama bölge halkının çok benimsediği eski adı.
Ben de onun çocukluk anılarına ozenirim.
Her dinden komşular varmış, her bayram bayram gibi kutlanirmis. Paskalya'da türk cocuklar da Maria teyzeden boyalı yumurta alırmış, ramazan bayramında onların bebesi de Hatice teyze'nin kapısını şeker, çikolata toplamak için calarmis.
Kindar ve dindar çocuk yetiştirmektense tüm insanlığı kucaklayan, insanı insandan ayırmayan hosgorulu bir çocuk yetiştirmek isterim ama bazılarının hayali tam tersi.

Valla benim tatavlali bir arkadaşım var. Şişli'nin Kurtuluş bölgesinin resmiyette kullanılmayan ama bölge halkının çok benimsediği eski adı.
Ben de onun çocukluk anılarına ozenirim.
Her dinden komşular varmış, her bayram bayram gibi kutlanirmis. Paskalya'da türk cocuklar da Maria teyzeden boyalı yumurta alırmış, ramazan bayramında onların bebesi de Hatice teyze'nin kapısını şeker, çikolata toplamak için calarmis.
Kindar ve dindar çocuk yetiştirmektense tüm insanlığı kucaklayan, insanı insandan ayırmayan hosgorulu bir çocuk yetiştirmek isterim ama bazılarının hayali tam tersi.
Ben bu dediginiz lokasyonlara yakin sayilirim, burda durum hala ayni :) toplu halde bayramlarin tamami kutlaniyor, mesela ben inancli olmama ragmen asure veriyorum ermeni komsuma ya da tam tersi yumurta aliyorum dediginiz gibi

Back