Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her şey yarım kaldı yine ne tuhaf Aşk yarım nefret yarım hayat yarım Bir yanım kaçar gibi kovalar bir yanım Ne kaldı geriye temiz ve saf Biraz senin yarım biraz benim yarım Bir tek ben bilirim seni sevdiğimi Bir de sen bilirsin biraz
Bir yanım seni hala düşünüyor Bir yanım sana fena kızgın Yalnız sen ve ben biliyoruz olanları unutturamazsın Sakın nefret ettiğimi düşünme Bende böyle duygular barındıramazsın Geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da baştan yazamazsınnnn
Bu şehirde buldum buğday ellerini, Bu şehirde sevdim badem dillerini. Senle unuttum bütün ezberlerimi. Pişman değilim ama göçtüm kederden. Düşman değilim ama çöktüm erkenden...
bütün gece sessiz oturduk, çıt çıkmıyordu bütün gece sus pus oturduk, sezen söylüyordu gözlerin ayrılık dedi göz yaşların yalan o güzel günler geldi geçti sakın ağlama ardımdan son defa ama son defa elveda diye diye içimden kal demeni bekledim kal demeni bekledim
Yok bir sitemim hayatta her sey kısmet Soldu gencligim omrumu askla ziyan ettim Agla gonlum nasip degilmis vuslat Rahat uyu yar sana hakkimi helal ettim