Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kelebekcik'in nişan elbisesi

Canım merakımı bağışla ne kadar almıştın peki bilmiyorumkismile en kısa zamanda gidip bakacağım, inşallah bulurum, çok sağol opuyorumnanaktan

canım benm 229 liraydı yanlış hatırlamıyosam %20 indirim vardı ama emin değilim çünkü nişan alışverişindeyken nişanlım aldı..kendim alsam kesinlikle hatırlardımkaydirigubbakcemile3bu arada beğenmene çok sevindimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

canım benm 229 liraydı yanlış hatırlamıyosam %20 indirim vardı ama emin değilim çünkü nişan alışverişindeyken nişanlım aldı..kendim alsam kesinlikle hatırlardımkaydirigubbakcemile3bu arada beğenmene çok sevindimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Yaşasın ,, yok fiyatı pahalıymış felan dememiş süper :1: enişteye benden bir alkış alkisalkisalkis bu arada fiyatıda baya iyiymiş hani, indirimdedir inşallah sırnaşık şey çok çok mersi canım benim, mutluluklar...zemuszemus

Yaşasın ,, yok fiyatı pahalıymış felan dememiş süper :1: enişteye benden bir alkış alkisalkisalkis bu arada fiyatıda baya iyiymiş hani, indirimdedir inşallah sırnaşık şey çok çok mersi canım benim, mutluluklar...zemuszemus

indirimdedir mutlaka tatlım sezon sonu çünkü ay inşallah bulabilirsin:Saruboceq:tekrar teşekkür ederim canımmmopuyorumnanaktanbulursan haber ver mutlakaolumunekankayizsmile

çok şık elbisen canım sana da cok yakısmıs :) nickin gibi kelebek olmussun ;)

Back