Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kelebekcik'in nişan elbisesi

çok şık olmuşsun gerçekten. görünmüyor ama saçlarda çok güzel olmuş sanırım.

ayakkabılarına da bayıldım.. allah tamamına erdirsin inşallah.
mutluluklar canım:nazar:

herşeyinle harika görünüyorsun :nazar:
Allah tamamına erdirsin.
mutluluklar dilerim.

Harikaaaaa olmuş canım ayakkabılarında elbisende çok şık :):)
Yüzünden gülücük eksik olmadan giymeyi nasip etsin rabbim sana :)
Darısı başımaaa
:)

çok şık olmuşsun gerçekten. görünmüyor ama saçlarda çok güzel olmuş sanırım.

ayakkabılarına da bayıldım.. allah tamamına erdirsin inşallah.
mutluluklar canım:nazar:

amin canım inşallah çok teşekkür ederim..saçlarım benmde çok içime sindi inanki..yüzümü kapatıp saçlarımıda eklemeye çalışıcam şimdi..tekrar teşekkür ederimolumunekankayizsmile

Elbisen, ayakkabın çok uyumlu olmuş, çok yakışmış. Mutluluklar diliyorum canım, Allah tamamına erdirsin. Bu arada ayakkabılarını nerden aldın? pek hoşuma gitti opuyorumnanaktan

Elbisen, ayakkabın çok uyumlu olmuş, çok yakışmış. Mutluluklar diliyorum canım, Allah tamamına erdirsin. Bu arada ayakkabılarını nerden aldın? pek hoşuma gitti opuyorumnanaktan

amin tatlımm çok teşekkür ederimŞenizayakkabılarımı kemal tancadan aldım tavsiye ederimolumunekankayizsmile

amin tatlımm çok teşekkür ederimŞenizayakkabılarımı kemal tancadan aldım tavsiye ederimolumunekankayizsmile

Süpermiş..ayrıcada çok seksi bir ayakkabı, malum ayakkabı olunca biz bayanlar duramıyoruz zemuszemus sezon bitiyor gerçi ama inşallah bulurum, sağol canım.
Tekrar dan mutluluklar diliyorum, darısı başıma, darısı tüm bekarlara..opuyorumnanaktan

Süpermiş..ayrıcada çok seksi bir ayakkabı, malum ayakkabı olunca biz bayanlar duramıyoruz zemuszemus sezon bitiyor gerçi ama inşallah bulurum, sağol canım.
Tekrar dan mutluluklar diliyorum, darısı başıma, darısı tüm bekarlara..opuyorumnanaktan

evet tatlım kesinlikle çok seksi bi ayakkabı içime sine sine aldım bende..umarım aynısından bulabilirsin..güzel dileklerinden için çok teşekkür ederim canım..darısı başına inşallahŞeniz

Canım merakımı bağışla ne kadar almıştın peki bilmiyorumkismile en kısa zamanda gidip bakacağım, inşallah bulurum, çok sağol opuyorumnanaktan

Back