Yatak Odası Dekorasyonu kelebekcik'in bembeyaz yatak odasıı

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
158
Balıkesir
merhaba kızlar..daha önce siyah mobilya beğenmiştim ama aklım hep beyazdaydı..bunları gördükten sonra işte bu dedim..bu yatak odasını,yemek odasını,koltuk takımını ve köşe takımımızı aldık..hepsi 2 mayısta gelicek..aldığım her şey fazlasıyla içime sindi..diğer mobilyalarımı da paylaşıcam..Rabbim isteyen herkese çok daha iyilerini versin..:nazar::nazar:

4107.jpg

4117.jpg

4131.jpg

4146.jpg

bu arada resimler alınntıdır

canım markası fln yok bizim burda çok ünlü bi mobilyacı var ordan aldık..beğenmene sevindim bu arada..eğer ilgilenirsen ayrıntılı bilgi veririm

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın modeliniz çok güzel bembeyaz insanın içini açıyor acaba fiyat ne idi öğrenebilirmiyim:66:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın modeliniz çok güzel bembeyaz insanın içini açıyor acaba fiyat ne idi öğrenebilirmiyim:66:

çok teşekkür ederim arkadaşım..beğenmene sevindim..biz tüm mobilyamızı aynı yerden ve peşin fiyata aldık..hem tanıdık hemde peşin olunca tüm mobilyayı 13000 den 10000e indirdik..o yüzden fiyatı net olarak bilmiyorum canım ama 3950 diye hatırlıyorum..

Çok iyi fiyata almışsınız komple mobilyaları bizde nakit alıcaz bakıyoruz hep pahalı fiyatlar çıkıyor bakalım kısmet canım tekrar hayırlı olsun :9::9:

Çok iyi fiyata almışsınız komple mobilyaları bizde nakit alıcaz bakıyoruz hep pahalı fiyatlar çıkıyor bakalım kısmet canım tekrar hayırlı olsun :9::9:

evet canım cidden tüm mobilya çok iyi fiyata geldi..ama aldığımız yer isteğimizi kıramıycak kadar yakındı ve peşin fiyat olunca oldukça yardımcı oldular..tekrar teşekkür ederim canım umarım sizde içinize son derece sinen ve uygun fiyatlı mobilyalar alırsınız..her şeyden önemlisi ağız tadıyla kullanırsınız..:16:

yatak odan çok güzelmiş canım

aldığın diğer mobilyalarında resimlerini paylaşacak mısın?:69::69::69:

yatak odan çok güzelmiş canım

aldığın diğer mobilyalarında resimlerini paylaşacak mısın?:69::69::69:

teşekkür ederim canım..onları da paylaşıcam tabi ki..ama şu aralar biraz yoğunum eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz..mutlaka paylaşıcam tüm fotoğrafları..tekrar teşekkür ederim:16:

canım çok şık takım,güle güle kullanın. sorması ayıp ama kaça aldınız aşağı yukarı

tam istediğim gibi bir takım benim yatak örtüm mor renk tüylü tüylü yaa
bende buna benzer bir yatak odası istiyorum ama kiraya gidicem her yere sığrıraBİLCEM Mİ bilmiyorum ne yapsam :S ama daha erkenn benim

Back
X