Bayanlar merhaba, size bir sıkıntımdan bahsetmek istiyorum kediden korkan bayan arkadaşı görünce bende konu açmak istedim belki bana faydası dokunan bir kaç fikir çıkar.
Bende kelebek fobisi var, hiç bir hayvandan korkmam elime yılan almışlığım var ama kelebek görünce deliriyorum, herkes benimle dalga geçiyor bir avuç içi kadar kelebek ne yapabilir sana Allah aşkına diyorlar, piknikte, bahçeli bir yerde oturamıyorum hele lambanın etrafına falan gelirlerse asla orada duramam, eve girseler o odaya asla adım atamıyorum sırf kelebek yüzünden 3 gün başka odada yatmışlığım kanepede sabahlamışlığım var annemi eşimi babamı kimi bulsam alın şunu diye çırpınarak ağlıyorum yalvarıyorum usandık senin bu huyundan diyip dalga geçiyorlar kimse nasıl kokrtuğumu anlayamıyor elim ayağım titriyor kalbimin atışı değişiyor resmen kriz yaşıyorum, geçen berberde oğlumu traş ettirirken içeriye kelebek girdi oğlum kucağımdaydı kelebeği görünce traş olan çocuğu atıp kaçtım kucağımdan eşim çok kızdı kulağı kesilebilirdi çocuğun yapmamam lazım ama engel olamıyorum kendime banada bir çare bilen varsa yazsın nolur yazı çok seviyorum ama sırf kelebek yüzünden yaz gelmesin istiyorum hayat kalitemi bitirdi benim resmen bana öneriniz var mı acaba bıktım korkak muamelesi görmekten resmen alay ediyor herkes benimle kelebekten korktuğum için