- 16 Mayıs 2021
- 1.842
- 1.062
- 29
-
- Konu Sahibi Nurcihan33
öncelikle bir cildiyeciye görünün tek çözüm buSelam beybiler. Aşırı derecede saç dökülmem var aynı zamanda egzama problemi de var ben de bazen kepeklenme bazen yağlanma oluyor zaten normalde de çok dökülür de şu ara öyle bi dökülüyor ki şaşırdım napacağımı benm gibi olup işe yarayan ürünler kullananlar varsa lütfen yardımcı olabilir mii
Arkadaşımın saçları yok denecek kadardı çok açıklıkları vardı ve bir tutam saçı vardı sadece. Sarımsak ve hakiki zeytin yağını karıştırıp uzun bi süre karanlık ortamda saklamıştı . Sonradan o karışımı saçına sürüyordu gerçekten açıklıkları bayağı kapanmıştıSelam beybiler. Aşırı derecede saç dökülmem var aynı zamanda egzama problemi de var ben de bazen kepeklenme bazen yağlanma oluyor zaten normalde de çok dökülür de şu ara öyle bi dökülüyor ki şaşırdım napacağımı benm gibi olup işe yarayan ürünler kullananlar varsa lütfen yardımcı olabilir mii
Gitmediğim cildiye dermatoloji çok nadirdir hemen hepsi aynı şeyleri verip postalıyoröncelikle bir cildiyeciye görünün tek çözüm bu
Teşekkür ederim canım denerim onu daArkadaşımın saçları yok denecek kadardı çok açıklıkları vardı ve bir tutam saçı vardı sadece. Sarımsak ve hakiki zeytin yağını karıştırıp uzun bi süre karanlık ortamda saklamıştı . Sonradan o karışımı saçına sürüyordu gerçekten açıklıkları bayağı kapanmıştı
Ciddi misin? Çok sevindim azalmasına.. İnstagramda o kadar çok bıttım sayfası var ki hangisi gerçek hangisi sahte güvenemediğim için hep uzak durdum nerden aldın paylaşır mısınBenimde saçlarım cokkkk cokkk dökülmeye başladım iki ayrı doktora gidip genel kan tahlilleri yaptırdım ama herşey normal çıktı sonrasında siirtten özel bıttım sabunu getirttim ve saçlarımı sadece sabunla yıkmaya başladım dokulmem tamamen bitmedi ama %90 azaldı diyebilirim
bende kel kaldım erkek tipi dökülme yaşadım cildiyecimden çok memnun kaldım kafama iğne vurdular her ay da vurduruyorum ayrıyeten ilaçlar şampuan hap vitaminler kullanıyorum 1 sene oldu saçım toparlandı çok şükürGitmediğim cildiye dermatoloji çok nadirdir hemen hepsi aynı şeyleri verip postalıyor
Gorumcemin oğlu Siirt'te üniversitesi okurken buldugu bir dükkan. Poşet üzerindeki isimi ve telefon atayım sizeCiddi misin? Çok sevindim azalmasına.. İnstagramda o kadar çok bıttım sayfası var ki hangisi gerçek hangisi sahte güvenemediğim için hep uzak durdum nerden aldın paylaşır mısın
Çok sevinirim teşekkür ederimGorumcemin oğlu Siirt'te üniversitesi okurken buldugu bir dükkan. Poşet üzerindeki isimi ve telefon atayım size
Gorumcemin oğlu Siirt'te üniversitesi okurken buldugu bir dükkan. Poşet üzerindeki isimi ve telefon atayım size
Teşekkür ederim yine de Allah razı olsunFoto atmayı bilemedim poşetin foto atacaktim
Zeytinyağıyla aloevera yı karıştır saçlarına sür güneşte bir iki saat bekle sonra yıkaSelam beybiler. Aşırı derecede saç dökülmem var aynı zamanda egzama problemi de var ben de bazen kepeklenme bazen yağlanma oluyor zaten normalde de çok dökülür de şu ara öyle bi dökülüyor ki şaşırdım napacağımı benm gibi olup işe yarayan ürünler kullananlar varsa lütfen yardımcı olabilir mii