kel kalcam valla

elma xsxekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
563
4
96
44
Edirne
kızlar yaaa benim doğumdan sonra özellikle son zamanlarda çok saçlarım dökülüyo acaba hava değişimindenmi diyorum ama daha önc hiç bu kadar dökülmezdi sizdede aynı sorunu yaşayan varmı yada bunun çaresini bilen varmı yardım edin bana çok üzülüyorum

Bende olmadı çok şükür,

Hint yağı, badem yağı, zeytin yağı, yılan yağı, bepanten ampül, evigen ampül ve bir yumurta sarısını küçük bir kapta karıştırıp saç diplerine masaj yaparak sür, streç filmle sarıp üstüne biraz saç kurutma makinasını tut, sonrada bir saat falan bekletip yıka..Çok faydasını görürsün. Ben hamileliğim boyunca bu bakımı yaptım ve hala yapmaya çalışıyorum, saçlarım daha parlak daha uzun ve daha güçlü. Isırgan otu şampuanları da kullanabilir yada ısırgan otunun suyuyla saçlarını yıkayabilirsin..Benim röfleden dolayı saçlarım çok cansızlaşmıştı ve uzamadan kırılıp gidiyordu ama artık uzatabiliyorum..Ayrıca doğum sonrası hormonal değişikliklerden dolayı saçlarının dökülmesi normal çok fazla dert etme geçici bir durum ve yerlerine yenisi çıkacak zaten..

Son düzenleme:
günaydın Şeniz

sizin saç dökülmenizin doğumla bi alakası varmı bilmiyorum benneyaptımki

ben bekarım,yıllardır saçlarım çok dökülürdü .eczaneden plecenta şampuan aldım fiyatı 20 ytl .. yaklaşık 1 ay kadar kullandım.daha 2.yıkamada dökülme yarı yarıya azaldı..sonrasında taamen durdu..5 aydır da kullanmıyorum ama yine hafif dökülmeler başladı.. ilk kullanımda 1 ay sonrasında haftada bir kullanılabilir diye düşünüyorum..

ama siz yinede almayı düşünürseniz eczacıya,hiçbirşeyden emin olamazsanız da bir dr. a danışın derim ..umarım kısa zamanda çözüm bulursunuz..Şeniz

benımde saclarım delı gıbı dokuluyor,dogumdan sonra basladı halada devam edıyor,bende bıraz daha devam ederse bı doktora gıdıp tahlıl yaptırmayı dusunuyorum

benim saclarimda acaip cok dökülüyor bu hormonel bir durum saclar genelde dogumun 3. Ayindan sonra dökülmeye baslar 5. 6. Aydan sonra durur yerine yeni saclar cikmaya baslar yani üzülüp sikilip moralini bozma bunu dogum yapan her kadin yasiyor gayet normal bir durum :enbuyukkk:

ayyy.... benimde saçlarım o kadar çok dökülüyorki yanlarda açılmalar başladı:çok üzgünüm: halbuki saçlarımı kısacık kestirmiştim fazla dökülmesin diye.nerdeeee hiç faydası olmadı:1no2: eğer 5.,6. aya kadar devam ediyorsa bu dökülmeler desenize ben kel kalacamtatlicadiarzu

benimde aynen hamileyken hiç dökülmüyordu seviniyordum şimdi çok dökülüyor sadece benim dökülüyor sanıyordum acaba bu normal mi yani geçici bişeymi....

demir eksikligindende olabilir..........demirini olctur bi..........bendede oluyo zaman zaman gidip test yaptiriyorum tabi demir eksik cikiyo kanimda,,,demir ilaci kullaniyorum geciyo..

canım yaklaşık 20 gündür benimde acayip dökülüyor ama anormal bi şekilde.gebeliğimde saçlarım gençkızlığımdakinden daha fazla gürleşmişti cok sevinmiştim.4 ay dan sonra başladı dökülmeye.heryer sac evde halıları hergün süpürsemde berbat.
ama en önemlisi alnımdan sağlı sollu acıldı iyice.ben 2 yıl önce bioxin setini kullanmıştım cok etkili olmuştu gözle görülür şekilde.1 hafta önce yine setini aldım 5. yıkamam ve serumunu kullandım azalmaya başlıyo şimdi tavsiye ederim tamamen bitkisel fiyatı biraz fazla ama inanın boşa gitmiyo.89 serum 24 şampuan ama netten aldım ben kargo dahil setin fiyatı 97ytl

tamam göbek kaldı selülit kaldı az miktarda çatlakta kaldı ama valla kelliğe dayanamam umarım tez vakitte durur dökülme du bakem bioxin'i deneyeyim

kızlarrrr bende de aynı sorun war çok korkuyorum kızım 4.ayını doldurdu emziyorum acaba emzirmeyle alaksı var mı bu gidişle saç kalmayacak ne yapmak gerekiyor bilen var mı?
ahh küçük kuzular annelerine neler yapıyorlar...

benimde 2 haftadır acayip bir şekilde saçlarım dökülmeye basladı elimi atsam saç kalıyo elimde ürperti geldi saçtan allahtan saçlarım gür ama bu gidişle bir tutam kalcak

Benim görev yaptığım doğu ilinde öğrencilerle halk inanışları hakkında konuşuyorduk. birçok öğrencim oradaki bir inanışı söyledi. Bebek annesini tanımaya başlayınca annenin saçları çok dökülürmüş. Buralı olan bir öğretmen arkadaşıma sordum oda evet öyle dedi. Eşininde çok dökülmüş. Onlar bu şekilde düşünüyorlar

canım benimde saçlarım çok dökülüyo hoş kalanlarıda nisa melis yolmaya bayılıyo -tatlicadiarzu- saçlarımı çekerken yüzünün halini görsen öyle keyif alıyoki çığlık atarak gülüyo :) ereni öp benim için....:1hug:

Kızlar bu yaz saç dökülmesi şikayetiyle gittiğim dermatoloğun dediğine göre; gebelik sırasında saçlar gürleşirmiş. Doğum sonrasında da bu gürleşen saçlar dökülürmüş!! Şikayetleriniz de bunu doğruluyor sanırım
.Bence çok fazla önemsemeyin.

olur tatlım öperim sende cici kızımı öp annesi bu arada ben bu konuyu açalı çok olmuştu sen yeni yakalamışsın benim dökülenin yerine yenisi çıktı bile anlıyacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…