Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kel es istemiyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

iremcim44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
143
12
98
Diğer
slm arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum veburda kellik tedavisiyle alakali hic bir sonuc bulamadik, yarin kismetse istanbula gidicem esim icin sac bakim seti almayi düsünüyorum, ampul sprey artik hangisi etkiliyse, bu konuda acilk yardimlarinizi bekliyorum bu durum esimide cok geriyor oda cok rahatsiz oluyor en son care olarak sac ekimini düsünüyoruz acil önerilerinizi bekliyorum, cünkü yarin yolcuyum ona göre alicam eczaneden simdiden tesekkür exdiyorum hepinize

Almanya'da yasiyorsan sürekli Türk Avrupa kanallarinda reklamlar vardi.Gerci ne kadar etkili onu bilemiyorum ya.

canim ben avusturyada yasiyorum ,o reklamlara inanmiyorumburda denemis kisilerin tavsiyelerini bekliyorum, reklamlar genelde aldatici oluyor o yüzden denenmis örnekler benim icin daha etkili

aslında yurtdışında doktorların daha ilgili olduğunu sölüyorlar.hastalarını arayıp son durum hakkında bilgi aldıklarını falan duymuştum.

erkekler için tek bi ilaç var minoksidiil hatta big üçlü die
adlandırılan Finansterid+Minoxidil+Ketokonazol nereye gidersen git bu ilaçlar çıkacaktır karşınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…