Site yavaş mı, bende mi sorun var:44:
Ben de sorun yok:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Site yavaş mı, bende mi sorun var:44:
Yeni tarif mi ekliyorsun yoksa![]()
Ben de sorun yok:44:
Ekledim bile
O zaman benim pc de sorun, Ayda yılda bir pc ye geçeyim dedim o da ağır çalıştı
Ben yine telefona geçeyim bari![]()
Hemen bakıyorum
Tamam canım sen bilirsinPc de Google chorme kullan daha hızlı
![]()
Ellerine sağlık canım yine çok güzel görünüyorBak bakalım nasıl olmuşGoogle chormeyi kullanıyorum da yine yavaş, sanırım pc çok dolu o yüzden:26:
Ellerine sağlık canım yine çok güzel görünüyorOlabilir:44:
Sağol canım benim![]()
1 tepsi böreği bir oturuşta bitirdiler, bir kaç tane kahvaltıya bıraksaydınız dedim![]()
Afiyet olsun canımSen de o kadar güzel yapmasaydın
Ben de genelde bu tür açılan ve yağlanan tarifleri seviyorum ve daha iyi oluyor garanti güzel oluyor![]()
Aynen canım çok güzel adı gibi puf puf oluyor![]()
Ben de pazar günü yapacağım birşeyler pazartesi kızçelerin doğum günü var
Ama tam karar veremiyorum:44:
Aaa ne güzel, hem de tatil gününe denk geliyor
Mutlu, sağlıklı uzun seneleri olsun canım kızçelerinin![]()
Evet canım kızçelerim çok şanslıTatil olunca fırsatı kaçırmadık tam gününde yapacağız
Sağol canımsın![]()
Evet şanslı kızçeler
Ben de Pazartesi miniğimi dr.a götürücem çocuklar da evde, nasıl bırakıcam onları düşünüyorum![]()
Hayırdır canım neden götüreceksin:26:Bırakacak kimse yok mu:26:
Çok geçmiş olsun canımCanım arkasında uyluk kısmında bir delik var, netten biraz araştırdım omirilikle alakalı bir rahatsızlık sanırım:26:
Ablaları var aslında ama yine de uzun süre tek başlarına bırakamıyorum, yok canım bırakacak kimse![]()
Nevoşum ben çıkıyorum, hayırlı geceler
Allah rahatlık versin canım![]()
Çok geçmiş olsun canımUmarım bir sorun yoktur
Allah kolaylık versin
İyi geceler canımBen de çıkıyorum
![]()
Canım arkasında uyluk kısmında bir delik var, netten biraz araştırdım omirilikle alakalı bir rahatsızlık sanırım:26:
Ablaları var aslında ama yine de uzun süre tek başlarına bırakamıyorum, yok canım bırakacak kimse![]()
Canım arkasında uyluk kısmında bir delik var, netten biraz araştırdım omirilikle alakalı bir rahatsızlık sanırım:26: