- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
Kadir inanır esprisi şahane
Kadir inanmasın bir tek sende inan katılmayacam
Ezip geçmek de ne demek estağfirullah![]()
Biliyorum şahane olduğunu.

Katıl yahu.Senin yemeklerini sunumunu çok beğeniyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadir inanır esprisi şahane
Kadir inanmasın bir tek sende inan katılmayacam
Ezip geçmek de ne demek estağfirullah![]()
Vuslat niye katılmayacaksın.Bak bana yenilen pehlivan güreşe doymaz misali hep buradayım:)
Yoruldum adracım 4 kere üst üste katıldım yeter bu kadar
Aslında bu kategoriye de katılmıcaktım da pastaları görünce dayanamadım koştum mutfağa![]()
Ben de yoruldum.Bir pastayı üç kere yapmak kolay mı.Ama bu kategori zordu gerçekten.Pasndispanyayı tutturmak ayrı dert,şekli yapmak ayrı dertti.Kolay kategori olursa katılırsın o zaman belki.Yapalım yumurtanın kaç şekilde pişirildiği kategorisi herkes katılsın.
![]()
Ben de yoruldum.Bir pastayı üç kere yapmak kolay mı.Ama bu kategori zordu gerçekten.Pasndispanyayı tutturmak ayrı dert,şekli yapmak ayrı dertti.Kolay kategori olursa katılırsın o zaman belki.Yapalım yumurtanın kaç şekilde pişirildiği kategorisi herkes katılsın.
![]()
Anooom!Oyummmmmmmmm sirin pastası icin eylüle gidiyorrrrrrrrrr![]()
![]()
Anooom!
Elmayra Hanımlar da buradaymış.
Annem sen fazla durma burada, hamilesin aşerme falan olmasın.
Kıyamam sana.![]()
Yumurtalı tarifler mi olsun
![]()
![]()
Cikolata depolayıp öyle bakıyorum yoksa her gördüğümden canım istiyor![]()
Bir adet tadelle bir sayfa pasta tarifi![]()
Oyummmmmmmmm sirin pastası icin eylüle gidiyorrrrrrrrrr![]()
Kızarım ama!Cikolata depolayıp öyle bakıyorum yoksa her gördüğümden canım istiyor![]()
Aynen canımAz fotoğraflı kolay tariflerde katılabilirim belki
![]()
Olabilir.İşin içine yumurta kabukları nasıl şirin hale getirebilir de girerse ortaya şahaser şeyler çıkabilir.
Al sana basit ama zorlayan bir kategori.
![]()
Cikolata depolayıp öyle bakıyorum yoksa her gördüğümden canım istiyor![]()
Aslında çok iyi fikir yumurta ile o kadar ilginç sunumlar varkiEklemek istemiyorum belki kategoriyi yaparız, birinin yapmak istediği sunumu eklemeyeyim
Bu eklediğin basit bir sunum
Ama çok şirin
![]()
Afiyet bal şeker olsun![]()
Saol vuslatcım Allah razı olsunHayırlı olsunRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi
![]()
2,5 kilo verdim ya sımardım birazcık pİrensesKızarım ama!
Bilinçli bir insansın sen Elmik!
Ben mi uyarayım seni?
Yeme o kadar kalorili şeyler ve hazır gıdalar.
Hamilesin.
Fazla gereksiz kilo alma. Gerekli şeyler ye yiyeceksen, bebeğe yarayacak şeyler -ki yiyorsun zaten.![]()
Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.