Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim imzamı gören parmak kaldırsın
Ben görüyorum
Ben de mevlana'yı gördüm, karşılıklı görüşelim o halde
Canım çok sevindim evine dönmeneBundan sonra dikkat et kendine hasta olma
Öyle yarışmacılarımız çok marifetli o yüzden oy vermek çok zor
Dilaracım
Okudum işe başlamazsın , iyisin umarım . Tekrar tekrar geçmiş olsun bitanem . Çok öpüyorum seni ve bomba gibi sahalara dönmeni bekliyorum
İyi olup ise baslamana sevindim canim.Evet herkes harika pastalar ekledi.Ben de seni opuyorum.
oyum güllere,:13::13: herkesin eline sağlık, herkese başarılar dilerim:13::13:
Oyum güllü pastaya
Çok zor seçim yaptım.
Hepinizin ellerine emeğine sağlık kızlar.
Güllü Pasta
Oyum güllü pastaya hepinizn ellerine sağlık :)
Güllü pasta, gözüme çok hoş göründü, gül de çok severim, o renk soft pembe de. Başarılar
Oyum güllü pastaya :)
Hakikaten sanat eseri gibi ya ben hayran kaldım :109:ve çok da canım çekti mmh
pastaların keklerin cupkeklerin hepsi bi şahane..
ama hem göze hitap eden hemde denemeyi istediğim bi pasta olan güllü pastaya veriyorum oyumu gerçekten cok güzel görünüyor
Benim imzamı gören parmak kaldırsın
ablam benimm etcem etmem mi ne zor günler geçirdim şimdi titizliğim üzerimde oy vermek zor gerçekten hak eden kazansın çok sevdiğim insanlar vardı aralarında oyum eylüle gitti tasarımı çok hoşuma gitti cezbetti beni tıpkı aus ablanın geçen yarışmadaki patates kroketleri gibi... katılan herkesi kutluyorum içten bi şekilde ,herkes emek veriyor.... bende diğer kategorileri ciğerci kedisi gibi bekliyim bari
Aus ablam canım çok teşekkür ederim bende seni öpüyorum bomba gibi ge3lcem geri inşallah...
seninde ellerine sağlık harikaydın... kutluyorum adra... çok sağol iyi dileklerin için
Oylama çok çekişmeli gidiyor
3 kişi kafa kafaya gidiyoruz
evet bir de oylamanın bitmesine daha çok varHeyecan dorukta:18::18:Eki Görüntüle 1036882 Eki Görüntüle 1036884
gönlüm senin kazanmandan yana eylülcüm...
:112::128::129::127::132: