Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyum ilk gördüğüm günden beri aklıma kazınan 8 Mart Özel Pastasınaa
Teşekkürler canım, beğenin ve oyun için
Oy ver Kadınlar Kulübü !
Bir oy bir oydur .
Benim oyumla ne değişecek deme (bölümleri karıştırıp harmanlayan aus )
Oy ver hem sen kazan hem desteklediğin yarışmacı kazansın
Ausum koptum yanliz ben bunu okurken...oy kullanan bir yarismaciyada proluk hediye ediliyordu demi ama
Ausum koptum yanliz ben bunu okurken...oy kullanan bir yarismaciyada proluk hediye ediliyordu demi ama
Yazdim nevosum yazmazmiyim..ya cok yogunlar,yada gözden kacti bilmiyorum..üst üstede rahatsizlik vermek istemedigimden bekliyorum...:26:Sen pro kartın için başvurmadın mı:26: http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php Buraya yazıp yolla canım
Yazdim nevosum yazmazmiyim..ya cok yogunlar,yada gözden kacti bilmiyorum..üst üstede rahatsizlik vermek istemedigimden bekliyorum...:26:
Oy ver Kadınlar Kulübü !
Bir oy bir oydur .
Benim oyumla ne değişecek deme (bölümleri karıştırıp harmanlayan aus )
Oy ver hem sen kazan hem desteklediğin yarışmacı kazansın
bir saattir bakıyorum tüm pastalara hatta eşime bile gösterdim hangisi güzel diye
herkesin ellerine sağlık ama benim oyum leopar desenli pastasıyla adra ya
iyi olan kazansın
herkese iyi akşamlar.... nevoş abla sesimi duyuyosan çok üzgünüm ((( katılamadım yarışmaya çok istiyodum ama bi türlü iyi olamadım o gücü bulamadım kendimde o sebeple çok üzüldüm inşallah bidahakine.... katılan tüm yarışmacıları kutluyorum ayrıca birbirinden güzel lezzetler ortaaya koymuşlar ah yemek de nasip olsaydı mükemmel olurdu :) oyumu kullandım herkes için hayırlısı olsun ... benim gönlüm o şirin uğur böcüğündeydi... eylülcüm kutluyorum eline emeğine sağlık canım.....
Oylama çok çekişmeli olacak