- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
regl olamadım ya daha o yüzden çok içime sıkıntı veriyo bağırmak istiyorummm , benimkini mahvettim zaten ağzını açsa sayıp döküyorum
O sıkıntı bende de varHava değişiminden,sıkıntıdan olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
regl olamadım ya daha o yüzden çok içime sıkıntı veriyo bağırmak istiyorummm , benimkini mahvettim zaten ağzını açsa sayıp döküyorum
normalde gecikirmi..bu aymı böyle oldu
O sıkıntı bende de varHava değişiminden,sıkıntıdan olabilir
sinirim bozuluyo hala olmadığımı bilmek sevgilimde baya alttan alıyor dün bişey oldu biraz kızdı gibi oldu sen bana hiç destek olmuyosun diye bağırmaya başladım o da hemen geri vites yaptı olsan da kurtulsak gibi bir durum oldu
Hayırlısı olsun canım sıkma canını
sinirim bozuluyo hala olmadığımı bilmek sevgilimde baya alttan alıyor dün bişey oldu biraz kızdı gibi oldu sen bana hiç destek olmuyosun diye bağırmaya başladım o da hemen geri vites yaptı olsan da kurtulsak gibi bir durum oldu
papatya çayı falan iç rahatlatır seni...sevgilinin üzerinede fazla gitme bence..yazıkk
Günaydınnn.:119:
Günaydınlar
4 tarif gelmiş bile ... 4 tanede gelecek var vaat verdiler
Hadi bakalım yine 10 larca birbirinden güzel tarifler öğrendiğimiz bir kategori olsun
olsun mu olmasınnn dert sana uğramasığğğğğğğğnnnnnnnn mevlam sakınsın seni her türlü gözden aaiiiiyiyyiyiyi
Hayırdır tatlım kekin muhteşem oldu , o yüzden mi bu şarkılar türküler
ALLAH nasip ederse bu sefer bir aksilik çıkmazsa bende katılmayı düşünüyorum
katılan herkese başarılar