• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Kekler, Cupcakeler ve Pastalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Kek, Cupcake ve Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    210
normalde gecikirmi..bu aymı böyle oldu

gecikiyo canım en az 2 ay gecikiyo dr gitmiştim ilaç vermişti başladım ilaca yarın bitiyor ilaç ama hala olmadım , çok sıkıntı veriyo ban a :25::25:

O sıkıntı bende de var:30:Hava değişiminden,sıkıntıdan olabilir:31:

sinirim bozuluyo hala olmadığımı bilmek :ssz: sevgilimde baya alttan alıyor dün bişey oldu biraz kızdı gibi oldu sen bana hiç destek olmuyosun diye bağırmaya başladım :30: o da hemen geri vites yaptı :9: olsan da kurtulsak gibi bir durum oldu :9::9::30::30:

sinirim bozuluyo hala olmadığımı bilmek :ssz: sevgilimde baya alttan alıyor dün bişey oldu biraz kızdı gibi oldu sen bana hiç destek olmuyosun diye bağırmaya başladım :30: o da hemen geri vites yaptı :9: olsan da kurtulsak gibi bir durum oldu :9::9::30::30:

Hayırlısı olsun canım sıkma canını:34:

papatya çayı falan iç rahatlatır seni...sevgilinin üzerinede fazla gitme bence..yazıkk:27:

Günaydınnn.:119:

Siz ne ara bu kadar konuştunuz :15::9:

Son düzenleme:
Günaydınlar :3:

4 tarif gelmiş bile ... 4 tanede gelecek var vaat verdiler :52:

Hadi bakalım yine 10 larca birbirinden güzel tarifler öğrendiğimiz bir kategori olsun

Günaydınlar :3:

4 tarif gelmiş bile ... 4 tanede gelecek var vaat verdiler :52:

Hadi bakalım yine 10 larca birbirinden güzel tarifler öğrendiğimiz bir kategori olsun

olsun mu olmasınnn dert sana uğramasığğğğğğğğnnnnnnnn mevlam sakınsın seni her türlü gözden aaiiiiyiyyiyiyi :24::24::24:

:60::60:

olsun mu olmasınnn dert sana uğramasığğğğğğğğnnnnnnnn mevlam sakınsın seni her türlü gözden aaiiiiyiyyiyiyi :24::24::24:

:60::60:

Hayırdır tatlım kekin muhteşem oldu , o yüzden mi bu şarkılar türküler :24:

Hayırdır tatlım kekin muhteşem oldu , o yüzden mi bu şarkılar türküler :24:

olsun deyince birden aklıma bu şarkı geldi bilmem ki :60:

yoo daha yapmadım ama inşallah güzel olucak :123::123::131:

ALLAH nasip ederse bu sefer bir aksilik çıkmazsa bende katılmayı düşünüyorum
katılan herkese başarılar :56:

Back