Kekkk

Bir esimle ben safim herelde bulduğumuz parayı harcıyoruz :KK70: :KK70: :KK70: gerçi bu devirde çok bulamıyoruz da gelen para da gidiyor hep
Kendime doğum günü hediyesi aldırmak için gözlük bakınıyorum ben de, Prada’nın bir modelini kestirdim gözüme. Yarın Primemall’a gidip deneyeceğim. Bizimkine kalsa o da almaz ama bazı şeylerin kararı erkeklere bırakılmamalı. Fırın da öyle bir şey. Lazım dersin biter. :KK53:

Kendime doğum günü hediyesi aldırmak için gözlük bakınıyorum ben de, Prada’nın bir modelini kestirdim gözüme. Yarın Primemall’a gidip deneyeceğim. Bizimkine kalsa o da almaz ama bazı şeylerin kararı erkeklere bırakılmamalı. Fırın da öyle bir şey. Lazım dersin biter. :KK53:
Bence de kesinlikle. Her dediğine katılıyorum :KK60: :KK45:

Bana denk gelecekti ki dinsizin hakkından imansız gelir ajajjsjjsjs
Kiz bende kendjmi fena cazgır bişey sanardim bekarken öyleydim zavallı babam ne istesem alırdı . Ama benim herif benide manipüle ediyor altın yapalım şuan biriktirme zamanı ilerde dünya aç kalacak diye diye yedi bitirdi beni 🥴🤣

Valla su zamanda birikim yapabiliyorsa helal olsun, çocuk var mı ?
Var 2 yaşında canım çocuktan esirgemiyor ona çok düşkün ama kendine dahi kıyafet almıyor çocuk dışında hepimizin ihtiyacı ona gözükmüyor. Aslında pekte biriktiremiyor altın yapıp borcuna veriyor araba alıp satiyo öyle yani

Arkadaşlarım iyi akşamlar
Benim fırınım bu küçük fırınlardan arzumun 2 gözlü . Herşeyi güzel psiiriyor ama kek hariç. 250 derece den aşağı çalışmıyor zaten . Dışı üstü hemen pişiyor içine bakıyorum kurdanla pişmiş ama sonra kestikten sonra içi nemli nemli hamur gibi kalıyor ne yapmam gerekiyor
kek kalıbından olabilir ekstra 250 derece cok fazla , ben 180 derece 35 dk fanlı pişiriyorum .

kek kalıbından olabilir ekstra 250 derece cok fazla , ben 180 derece 35 dk fanlı pişiriyorum .
Ay gerçekten kek kalıbındanmış biliyor musunuz o kadar ince ve dandikmiş ki şu an döküm aldım inanılmaz mutluyum fırında yaptık çok şükür 200'e indirdik 🤭

Back
X