• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kek Fanusu seçemiyorum helpp

karamelfstk9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
35
7
1
23
Kızlar bu iki fanusunun arasında kaldım hangisi daha güzel sizce.

Eklentiler

• 1000011237.jpg
    1000011237.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000011236.jpg
    1000011236.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 21
Ben ikisini de beğenmedim, biri dallı güllü klasik eski model, diğeri karman çorman modern bir model , daha zamansız bir parça bakın bence ya da diğer tabaklarınız hangi tarza yakınsa ona uygun seçebilirsiniz.

Ben ikisini de beğenmedim, biri dallı güllü klasik eski model, diğeri karman çorman modern bir model , daha zamansız bir parça bakın bence ya da diğer tabaklarınız hangi tarza yakınsa ona uygun seçebilirsiniz.
1.resimdekinin modası asla geçmiyor 2. Resimde klasik model. Yani çoğunluk bunlara benzer zaten. Araştırdım da hep aynı tarz🥲🥲

Cam var bende hiç kullanmıyorum çünkü ağır oluyor, şu an alacak olsam ahşap tercih ederdim

Diğer tabak çanağına hangi model daha yakınsa onu seç o zaman canım, önemli olan senin beğenmen.
Ben hiç bir şeyde dal gül sevmem ondan dedim.

Tatlı tabakları ya da kahvaltı setiyle uyumlu seçin benim 2 tane biri beyaz ayaklı emsan troy biri ahşap ayaksız. İkisi de h2m tatlı tabaklarına hem de diğer tabaklarıma uyuyor. Ahşap olan akasya hediye geldi. Ona uygun kaseleri de var. Şık duruyor

Back