- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
-
- Konu Sahibi elmadilimi
Migrosta günlük sütlerin olduğu bölümde var
a1001 de görmüştüm cnm kefir mayası yazıyor üstünde
aktarlarda olur sanırım cnmTeşekkürler hanımlar, ama onlar kültür (toz) halinde. Ben tane şeklinde canlı maya arıyorum
Kefir zaten iyi bakteridir.Ama dikkat edilmesi gereken çok hassas bir olaydır.O yüzden kendin mayalamak yerine hazır kefir almanı tavsiye ederim.Sonuçta süt ve süt ürünleri hemen bakteriye dönüşüyor.Mikrobik bir duruma sebebiyet verebilirsin.Arkadaşlar merhaba,
Bebeğimin kabızlığı için doktor kefir tavsiye etti. Evde mayalamak istiyorum ama düzgün bir kefir mayası bulamadım.
Aktardan aldım, minik bir şişede suyun içinde ve toplu iğne başı kadardı. 1 haftadır her gün sütü değiştirerek mayalıyorum ama tutmuyor.Aktifleşmesi için yetmez miydi 1 hafta?
Internetten almak istemiyorum. Çiğ süt aldığımız çiftlikte de yokmuş.
Başka nereden bulabilirim? Üniversitelerden alanlar varmış ama hangi bölüm, hangi birim?
Arkadaşlar merhaba,
Bebeğimin kabızlığı için doktor kefir tavsiye etti. Evde mayalamak istiyorum ama düzgün bir kefir mayası bulamadım.
Aktardan aldım, minik bir şişede suyun içinde ve toplu iğne başı kadardı. 1 haftadır her gün sütü değiştirerek mayalıyorum ama tutmuyor.Aktifleşmesi için yetmez miydi 1 hafta?
Başka nereden bulabilirim? Üniversitelerden alanlar varmış ama hangi bölüm, hangi birim?
Canım msj ına bak bendeArkadaşlar merhaba,
aktarlarda olur sanırım cnm
Kefir zaten iyi bakteridir.Ama dikkat edilmesi gereken çok hassas bir olaydır.O yüzden kendin mayalamak yerine hazır kefir almanı tavsiye ederim.Sonuçta süt ve süt ürünleri hemen bakteriye dönüşüyor.Mikrobik bir duruma sebebiyet verebilirsin.
Et balık kurumunun marketlerinde var. Toz değil, istediğiniz şekilde.
Canım msj ına bak bende
süt alıp mayalayıp kullanıyorum çok memnunum
çoğaldı arkadaşlara bile verdim yine vercem
Ay bi türlü telefondan kopyala yapıştır yapamadım.
Forumda satış kısmında el emekleri bölümüne gir.2. Sayfada biri konu açmış. Geçen gün görmüştüm. Maya satıyo sanırım istanbul olmadı elden alırsınız
yok canım satmam ben esk deyim zatenPeki aldıktan sonra belli bir aktiflerine süreci oldu mu? Yoksa ilk mayalamada tuttu mu?
Bu arada yakınsak sizden de alabilirim ücreti karşılığında...
yok canım satmam ben esk deyim zaten
çoğaldıkça veriyorum senin beben için iyi olur ben bayılıyorum
24 saatte oldu sonra gene mayaladım 500 gr yetiyordu bana
sen msj dan yazdığım yerden aldım bende güzel benimki yanlış anlaşaılmak istemem
sen nerde yaşıyorsun
çok sevindim canımMaya buldum sanırım, teşekkürler...
Ziraat Fakültelerinin satış bölümlerinde de oluyor ama siz bulmuşsunuz sanırım.Başka nereden bulabilirim? Üniversitelerden alanlar varmış ama hangi bölüm, hangi birim?