Bebek Beslenmesi Kefir kullanan var mı ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sedaesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
194
4
96
İstanbul
arkadaşlar kızım 7 aylık bir aile dostumuz kefir mayası verdim mayaladım yarına kefirim hazır ama kızıma versem mi karasızım nette araştırdım inanılmaz faydaları var aslında vermek istiyorum aranızda kullanan var mı şimdiden teşekkür ederim opuyorumnanaktan

benim oğlum 8 aylık. kayınvalidem de torununa kefir mayalamış. oğlum çok severek yiyor.günde 3-4 kaşık veriyorum.gerçekten çok faydalı bişey.böyle bi imkanın varsa ver tabi. ama sakın metal kaşık kullanma bozuyormuş kefiri.sadece cam kavanozda muhafaza et ve plastik kaşık yada bebeğinin kaşığını kullan.

hihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyyt çok teşekkür ederim bu gün verdim meleğime 4 tatlı kaşığı yedi hemde yoğurttan daha kolay :lepi: gülegüle büyüt bebeğini

canım ben kızıma 13 aylıkken de beri veriyorum ,5 yaşına girmek üzere ...kefirle büyüdü diyebilirim yani...ve benim kızım kolay kolay hasta olmaz,yatağa düşmez...bu yaşına kadar 1 kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım... kefirin faydaları ve kıızm çok tükettiği için sanırım,ben daha çok buna bağlıyorum ...

mutlaka içirin ,hiçbir sakıncası yok ...ne kadar erken zaman da başlarsanız o kadar kısa sürede tadını alır ve alışır...benim kızım için kefir artık vazgeçilmezi oldu...çok ta memnunum kaydirigubbakcemile3

maşallah allahım esirgesin teşekkür ederim kızlar

arkadaşlar ben kefir hakkında çok bilgiye sahip değilim ama geçen tv de ibrahim saraçoğlu sürekli kullanımının doğru olmadığını söyledi. haftada bir olabilir demişti. iyi araştırın isterseniz.

CADIARZU bak şimdi kafam karıştı herkes birşey diyor anlamadım yaww cok saol paylaşımın için ..

peki başka kullanan yok mu kızlar ??? gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

merhaba kefir mayası elinizde varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…