- 27 Mart 2007
- 82
- 0
- 48
- Konu Sahibi NEXSXELXIX:))
Arkadaşlar benim oğlum 7 aylıktı kendiliğinden bıraktı ,meğer o sırada ben hamileymişim memeyede çok düşkün değildi zaten.Ama kızım gece gündüz sürekli sürekli memede kalsa yok demezdi,gece en az 10 kere emmek için uyanırdı çalışıyorumda, ben tabi yorgunluk uykusuzluk zona oldum.Sonra karar verdim sütten kesmeye zaten bir yaşınıda geçmişti.
Anneler ilk önce kendilerini hazırlamalı, sütten kesmeye kararlı olmalı ve tabiki ay ağladı al sana meme dememeli çünkü artçısı daha fena oluyor uyarılır:))
yaşı büyüdükçe daha zor oluyor, çözümler üretiyor çocuk sorun karşısında, bende bant felan yapıştırdım ama olmadı, 3 gece hiç uyumadan işe gittim. Biberonla süt verdim, biberonla su verdim o meme istedikçe zamanla memenin yerine biberonu koydu, emziği koydu.Zor oldu ama oldu.
Kötü haber şimdi bırakma sırası biberonda
Anneler ilk önce kendilerini hazırlamalı, sütten kesmeye kararlı olmalı ve tabiki ay ağladı al sana meme dememeli çünkü artçısı daha fena oluyor uyarılır:))
yaşı büyüdükçe daha zor oluyor, çözümler üretiyor çocuk sorun karşısında, bende bant felan yapıştırdım ama olmadı, 3 gece hiç uyumadan işe gittim. Biberonla süt verdim, biberonla su verdim o meme istedikçe zamanla memenin yerine biberonu koydu, emziği koydu.Zor oldu ama oldu.
Kötü haber şimdi bırakma sırası biberonda