• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kefaret: aramadığım yer kalmadı bu kitabı bulmam lazım

blademaster

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
71
0
0
Adana
adı : kefaret
yazarı : ian mc ewan

adana istanbul eskişehir hatay bu kitabı her yerde aradım. ne 1. eli nede 2. eli bulamadım. bu kitabı almam lazım. lutfen yardım edin

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bana mesaj atmışsın ama mesaj sayım dolmadığı için özel mesaj atamadım.

Ve adminlerin yanlış anlaması yüzünden cezalaydım ve topiğim kapatıldı. Öyle bir şey olmamasına rağmen 0 kitap satışı yapmakla ve benim gibi bir arşive sahip bir kişi kar elde etmekle ceza aldı :((( sayın ve sevgili adminlerim yanlış anlaşılma var size bu konuyla ilgili bir mesaj da attım :( yanlış anlaşılıp ceza aldım :2::2::2::2:

tatlım kitabının basımı durmuş baya bir zaman önce. başka birine böyle bir açıklama yapılmış :(
netteki hiçbir sitede ve antalyadaki kütüphanelerde yok :(
bende de yok :(
amcamın sahafında da yok :(
erkek arkadaşım ankara olgunlara sordu ama yok :(
aammmmaaa....
edebiyat hocam da varmış :D :D fakat kendisi tatil nedeniyle memleketteymiş. Dersane başlayınca dönüp ödünç verecek dilersen ve sabredebilirsen :D

3 saatte buldummm ee bi alkış alayım şaka şaka ayy çok sevindimmm merak da ettim senden sonra da ben okuyayım :D kendimi işe yarar hissettim ayollll:16::16:

canım bana mesaj atmışsın ama mesaj sayım dolmadığı için özel mesaj atamadım.

Ve adminlerin yanlış anlaması yüzünden cezalaydım ve topiğim kapatıldı. Öyle bir şey olmamasına rağmen 0 kitap satışı yapmakla ve benim gibi bir arşive sahip bir kişi kar elde etmekle ceza aldı :((( sayın ve sevgili adminlerim yanlış anlaşılma var size bu konuyla ilgili bir mesaj da attım :( yanlış anlaşılıp ceza aldım :2::2::2::2:

tatlım kitabının basımı durmuş baya bir zaman önce. başka birine böyle bir açıklama yapılmış :(
netteki hiçbir sitede ve antalyadaki kütüphanelerde yok :(
bende de yok :(
amcamın sahafında da yok :(
erkek arkadaşım ankara olgunlara sordu ama yok :(
aammmmaaa....
edebiyat hocam da varmış :D :D fakat kendisi tatil nedeniyle memleketteymiş. Dersane başlayınca dönüp ödünç verecek dilersen ve sabredebilirsen :D

3 saatte buldummm ee bi alkış alayım şaka şaka ayy çok sevindimmm merak da ettim senden sonra da ben okuyayım :D kendimi işe yarar hissettim ayollll:16::16:

cezalıydım yazamadım. cezam bitti ve yazıyorum su an. o kitabı satın almak istiyorum lutfen bana yardımcı olurmusunuz

canım yeni gördüm mesajını satacağını sanmıyorum :( ama sorayım tabi anca agustosun sonu o zaman döncekmiş evde kimse yokmuş

canım yeni gördüm mesajını satacağını sanmıyorum :KK43: ama sorayım tabi anca agustosun sonu o zaman döncekmiş evde kimse yokmuş
uyeliğim iptal oldu. yeni uyelik aldım. nickimi değiştirdim. kefaret kitabı için konusmustuk. hocanızdan alabilecekmisiniz acaba

adı : kefaret
yazarı : ian mc ewan

adana istanbul eskişehir hatay bu kitabı her yerde aradım. ne 1. eli nede 2. eli bulamadım. bu kitabı almam lazım. lutfen yardım edin

Dikkat ettimde uzun zamandan beri yaklaşık 10-15 konu açmışsın bu kitabı bulmak için.

Hayatın anlamınımı idrak ettiriyor bu kitap bu kadar ısrarla arıyorsun ?

Bizde bilelim.
Bizde arayalım.

Dikkat ettimde uzun zamandan beri yaklaşık 10-15 konu açmışsın bu kitabı bulmak için.

Hayatın anlamınımı idrak ettiriyor bu kitap bu kadar ısrarla arıyorsun ?

Bizde bilelim.
Bizde arayalım.
EVET,ESKİ KONULARA BAKIYORUM ARA ARA.NEDEN BU KİTABI BU KADAR ISRARLA ARIYORSUNUZ VE BULDUNUZ MU ?MERAK ETTİM.

Back