- 25 Aralık 2021
- 2.659
- 3.716
- Konu Sahibi Kedili ve Bebeli
Kızlar kedim çok sakin ama çok korkak bir kedi. Aslında sıklıkla da birlikte yola çıkıyoruz. 3-4 saatlik yolculuklara da alışık ama niyeyse bu sefer ben çok stres yaptım kendime hep annemlerin evine götürüyordum bu sefer aparta götüreceğim. Sanki kedi “bu yol farklı, beni farklı yere götürüyorlar” diyecekmiş gibi hissediyorum ay bilmiyorum niye böyle oldum. Hamilelik hormonlarından galiba camı açık bıraksam, sinekliği açabilir mi, biz evde yokken eve girip kediyi kaçırma durumları olabilir mi diye endişeleniyorum. 10 günlük bir tatil evde de yalnız bırakamadım minnoşumu. Yanıma da bir leğen, kum, kuru mama, 3 paket yaş mama, ödül maması, malt macun, multi vitaminleri, göz damlası, gögüs tasması, sevdiği bir iki oyuncak ve tarağını almayı düşünüyorum. Bir de kimliği tabi. Sizce unuttuğum bir şey var mı ? Dediğim gibi sakin bir kedi. Kendi arabamızla gideceğiz. Eşim sürecek. Arabadayken gögüs tasması takıyorum ve arabanın içinde salıyorum. Tasmanın ucu bende oluyor ve soför tarafına geçmesine izin vermiyorum ama genel olarak rahat gidiyor yani. Zaten ya kucağıma gelir oturur öyle gider ya da koltuğumun altına girer uyur. Annemlere alışık ama oraya ilk defa gidecek. Bir de annemlerin evde de kedi olduğu için, unuttuğum bir şeyde olsa annemden alıyordum. Veya bildiğim yer olduğu için daha rahat gidiyordum. Burada sanırım bu beni çok geriyor. Sizce ekstradan dikkat etmem gereken bir şey, unuttuğum bir şey var mı?