Şuan başlangıç evresini geçmişiz acaba bu yüzden mi henüz işe yaramadı diyorum. Her veteriner çok anlamıyor ve kedim öyle bi strese giriyor ki o an orda ölecek sanıyorum buda kalbi için sıkıntılı bir durum. Bir sonraki ay veterinerime ankaradan kardiyolog vet gelecekmiş o değerlendirsin dedi geç olmazsa inşallah ona götüreceğim.Merhaba, bulunduğunuz yerde veterinerlik fakültesi var ise bir hayvan hastanesine gitmesinde fayda var bence. İlaçlarla hiç iyiye gitmemiş olması beni şüphelendirdi. Kalp ilacı insanlarda 2-3 günde bile ritim düzenlerken kedide neden düzenlemesin, bilemedim. Dediğim gibi hayvan hastanesi daha kapsamlı değerlendirebilir gibi geldi bana.
Bence de o veterinere götürün iyi bir haber uzmanın gelmesi. Sizi üzmek istemem ama benim bir kedim veterinerde korkudan kalp krizi geçirdi ardından şoka girdi yoğun bakıma aldılar. O an dedim burada olmaktan korkuyor eve götürsem daha iyi diye, bu şekilde götürürseniz ölür dediler. Bıraktım orada ve 1 saat sonra ölüm haberini gönderdiler. O yüzden size fazlasıyla hak veriyorum. Gereksiz yere o stresi yaşaması daha kötü oluyor ve veterinerlerin de bu durumu değerlendirdiğini düşünüyorum.Şuan başlangıç evresini geçmişiz acaba bu yüzden mi henüz işe yaramadı diyorum. Her veteriner çok anlamıyor ve kedim öyle bi strese giriyor ki o an orda ölecek sanıyorum buda kalbi için sıkıntılı bir durum. Bir sonraki ay veterinerime ankaradan kardiyolog vet gelecekmiş o değerlendirsin dedi geç olmazsa inşallah ona götüreceğim.
Veterinerim her ay kan ve kalp grafisi istiyor ancak bu kedimin durumunda mümkün değil, iç dış parazite götürdüm enseye damla yapıldı karnı öyle fena oldu ki yine kıhlamalar tıslamalad hayvan ne yapacağını şaşırdı. Çok zor bir durum yaBence de o veterinere götürün iyi bir haber uzmanın gelmesi. Sizi üzmek istemem ama benim bir kedim veterinerde korkudan kalp krizi geçirdi ardından şoka girdi yoğun bakıma aldılar. O an dedim burada olmaktan korkuyor eve götürsem daha iyi diye, bu şekilde götürürseniz ölür dediler. Bıraktım orada ve 1 saat sonra ölüm haberini gönderdiler. O yüzden size fazlasıyla hak veriyorum. Gereksiz yere o stresi yaşaması daha kötü oluyor ve veterinerlerin de bu durumu değerlendirdiğini düşünüyorum.
İç dış paraziti evde kendiniz yapabiliyorsunuz. Lütfen onun için götürmeyin veterinereVeterinerim her ay kan ve kalp grafisi istiyor ancak bu kedimin durumunda mümkün değil, iç dış parazite götürdüm enseye damla yapıldı karnı öyle fena oldu ki yine kıhlamalar tıslamalad hayvan ne yapacağını şaşırdı. Çok zor bir durum ya
Vetim bazen iğne yapıyor bazen hap yutturuyor bazende enseye sürüyor değiştirerek yapıyor diye götürdüm ama artık alıp evde yapacağım. Bir de şimdi çenesi şişmiş siyah noktalar var dertler bitmiyorİç dış paraziti evde kendiniz yapabiliyorsunuz. Lütfen onun için götürmeyin veterinere
Kedi aknesi olmuştur. İnternette bolca yazıyor bu konu, okuyup tedaviyi destekleyebilirsiz. Mama kabını değiştirin, çok derin olmasın, biraz yüksek olsun.Vetim bazen iğne yapıyor bazen hap yutturuyor bazende enseye sürüyor değiştirerek yapıyor diye götürdüm ama artık alıp evde yapacağım. Bir de şimdi çenesi şişmiş siyah noktalar var dertler bitmiyor
Teşekkürler önerileriniz içinKedi aknesi olmuştur. İnternette bolca yazıyor bu konu, okuyup tedaviyi destekleyebilirsiz. Mama kabını değiştirin, çok derin olmasın, biraz yüksek olsun.