Kedisi olanlar bir bakabilir mi ?

başka bir veterinere kontrol ettirin bence
bir çok şey sebep olabilir buradan tahmini yazabiliyoruz sadece
bu belirtilerle insanın aklına onlarca şey gelebiliyor
ödem,ankesiyete,alerji,deri rahatsızlığı,dış parazitler
umarım doğru teşhis koyulur da yavrun rahatlar :)

mama değişikliğinden olabilir yazın sineklere böceklerede takarlar sinekler yüzünde bunalıma giren psikolojisi bozulan bir köpek vardı mesela takıntı yaptmıştı antidepresan vermişti veteriner :)
pire değilde mantar olabilir tüyleri topak topak dökülüyor dökülen yerler kelleşiyorsa mantar egzama olabilir

Merhaba,
Kedimde bu başlıkta anlatılan belirtiler var dünden beri. Ayrıca ağızda sulanma, ağzını temizleme hareketi de eşlik etmekte belirtilere. Alerjik bir durum olabileceğini sanıyorum ama sizin konuya hakim olduğunuz belli, o yüzden sorunun ne olduğu ve neler yapmam gerektiği konusunda yardımınızı rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Vjosa,
benim kedimde de sizin kedinize olan seylerin aynisi oluyor. Tuylerini yalama, sirtinin segirmesi, garip garip irkilmeler... Veteriner psikolojik dedi ama bilemiyorum. Sizin kedinizin durumu nasil? Iyilesebildi mi? Problemi neymis? Yardimci olursaniz minnettar olacagim. Tesekkur ederim

Meehaba benim kedimde de ayni sorun var epey zaman olmus siz yazali lutfen yardimci olun bir cozum bulabildiyseniz

Ya benim kızdada var çözüm bulan yazsın kafayı yicem valla bizde yarın gidiyoruz veterinere

Yaaa balkona cikartmasaniz bir sure cok uzuldum okurken nasil kiyiyolar minicik canliya kiyamam benimde kedim var cok seviyorum onlari bu donemlerde tuy dokerler yaza girerken mamasndan.kaynaklaniyo olabilir tavuklu icerikli yem vermeyin ben genelde somonlu kisirlastrlmis yem kullaniyorm insaAllah iyilesir lutfen bilgilendirin bizi

Biz traş ettirdik bahçe katındayız ve taşmayla bahçeye çıkarıyoruz balıktan sıkıldığında tavuğa geçmek zorundayız benim kız traş oldu çok şükür bir gündür yeltenmedi yolmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…