Merhaba arkadaşlar.Benim 2 yaşındaki bir erkek kedim var. Kısırlaştırılmış bir kedi. ve aşıları düzenli yapıyoruz. Şimdi biz onu evimizin bir ferdi olarak görüyoruz ve ne zaman rahatsızlanırsa ben çok üzülüyorum. İki gün önce gece uyurken görültüsündan uyandım. Kedi evin içinde ordan burdan koşuyor,orasını burasını yalıyor, sırt derisini hareket ettiriyor tiki gibi ve kaşınıyor. Çok huzursuz.belli ki onu bir şeyler rahatsız ediyor. Hemen ertesi gün veterinere götürdük ve veteriner pire olabilir dedi. Pire için ensede bir ilaç sıktı. Yalnız ben kedide hiç pire görmüyorum ve kedi hiç dışarıya çıkmıyor hep evde bazen balkona çıkar o kadar. ve o ilaçtan sonra hiç bir düzelme olmadı. Hala kedi deli gibi kaşınıyor ve tüyü çok dökülüyor. İki gündür hiç uyumadı. Çok üzülüyorum. Bana başka bir sebep olabilir gibime geliyor,deri hastaığı mı ne ? Böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa bir yardıncı olabilir mi? Ne yapacağımı bilemedim yarın akşam eşim yine götürse veterinere ama bu kedi yarın akşama kadar böyle kaşınarak durursa her tarf yara olacak
(