Kedinizle izlemek için Birebir Video :)

Misacik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
2
2
1
31

Umarım siz de benim gibi kedinizle izleyip heyecanlanmışsınızdır :) Ayrıca aynı kanalda kediler için değişik videolar var tavsiye ederim :)

Sorun benim kedimde mi acaba kendisi videoyu izlicegine beni yalamayı tercih ediyor da şu an

Aynı kanalda daha kediler için bir sürü video var dene bence :) Bi de kedinin bakması için el falan çırp baksın iyice

Bizimki hipnoz olmuş gibi gözünü kırpmadan takip ediyor Bitince uzun uzun bana baktı "E hadi aç" der gibi, ben de balıklı açtım bir tane..
balıkları kuşları yakalamaya çalıştı başaramayınca laptopu yemeye başladı

Benimki arada gelip laptopun köşelerini kemiriyor zaten, anlam veremiyorum
dişleri kaşınıyo olabilirmi acaba benim ne görse ısırıyo tv laptop terlik ayakkabı stor perdemi yedi duvar kağıtlarını bile söktü ısırarak

dişleri kaşınıyo olabilirmi acaba benim ne görse ısırıyo tv laptop terlik ayakkabı stor perdemi yedi duvar kağıtlarını bile söktü ısırarak
Haha çok tatlı Aynı yeri kemiriyor benimki de.. Ama başka şeyleri ısırma huyu yok çok şükür, tırmalamaz da.. Kaç yaşında sizinki?

Benimki de 9 aylık, 2 aylıktan beri beraberiz
dünya tatlısı onlar ya o sureklı gelıp benı uykumdan uyandırıyo kızıyorum ona ama bende uandırıp uyandırıp sevıyorujm onu
benımkıde 1 aylıktı geldıgınde makara yapıyorum geldiğinde kutu colaydın şimdi damacana oldun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…