M Misacik Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2015 2 2 1 31 15 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Misacik #1 Umarım siz de benim gibi kedinizle izleyip heyecanlanmışsınızdır :) Ayrıca aynı kanalda kediler için değişik videolar var tavsiye ederim :)
Umarım siz de benim gibi kedinizle izleyip heyecanlanmışsınızdır :) Ayrıca aynı kanalda kediler için değişik videolar var tavsiye ederim :)
Tikkabilla Lupilup! Kayıtlı Üye 12 Ekim 2009 18.678 24.178 798 15 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Misacik #2 Bizimki hipnoz olmuş gibi gözünü kırpmadan takip ediyor Bitince uzun uzun bana baktı "E hadi aç" der gibi, ben de balıklı açtım bir tane..
Bizimki hipnoz olmuş gibi gözünü kırpmadan takip ediyor Bitince uzun uzun bana baktı "E hadi aç" der gibi, ben de balıklı açtım bir tane..
lingen Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2013 6.767 10.572 248 15 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Misacik #3 Sorun benim kedimde mi acaba kendisi videoyu izlicegine beni yalamayı tercih ediyor da şu an
Tikkabilla Lupilup! Kayıtlı Üye 12 Ekim 2009 18.678 24.178 798 15 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Misacik #4 lingen .!.: Sorun benim kedimde mi acaba kendisi videoyu izlicegine beni yalamayı tercih ediyor da şu an Genişletmek için tıkla... Benimki ekrana yapıştı kokladı bayağı yakalamaya çalıştı, sonra oturup izlemeye başladı
lingen .!.: Sorun benim kedimde mi acaba kendisi videoyu izlicegine beni yalamayı tercih ediyor da şu an Genişletmek için tıkla... Benimki ekrana yapıştı kokladı bayağı yakalamaya çalıştı, sonra oturup izlemeye başladı
lingen Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2013 6.767 10.572 248 15 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Misacik #5 Tikkabilla .!.: Benimki ekrana yapıştı kokladı bayağı yakalamaya çalıştı, sonra oturup izlemeye başladı Genişletmek için tıkla... Yok anacım nerdeeeeee... bizimkine varsa yoksa ben
Tikkabilla .!.: Benimki ekrana yapıştı kokladı bayağı yakalamaya çalıştı, sonra oturup izlemeye başladı Genişletmek için tıkla... Yok anacım nerdeeeeee... bizimkine varsa yoksa ben
Tikkabilla Lupilup! Kayıtlı Üye 12 Ekim 2009 18.678 24.178 798 15 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Misacik #6 lingen .!.: Yok anacım nerdeeeeee... bizimkine varsa yoksa ben Genişletmek için tıkla... Aslında ben de ilgisini çekeceğini hiç düşünmemiştim, şaşırdım :)
lingen .!.: Yok anacım nerdeeeeee... bizimkine varsa yoksa ben Genişletmek için tıkla... Aslında ben de ilgisini çekeceğini hiç düşünmemiştim, şaşırdım :)
M Misacik Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2015 2 2 1 31 17 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Misacik #7 Aynı kanalda daha kediler için bir sürü video var dene bence :) Bi de kedinin bakması için el falan çırp baksın iyice
Aynı kanalda daha kediler için bir sürü video var dene bence :) Bi de kedinin bakması için el falan çırp baksın iyice
darned Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2009 4.158 2.086 448 9 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Misacik #8 Tikkabilla .!.: Bizimki hipnoz olmuş gibi gözünü kırpmadan takip ediyor Bitince uzun uzun bana baktı "E hadi aç" der gibi, ben de balıklı açtım bir tane.. Genişletmek için tıkla... balıkları kuşları yakalamaya çalıştı başaramayınca laptopu yemeye başladı
Tikkabilla .!.: Bizimki hipnoz olmuş gibi gözünü kırpmadan takip ediyor Bitince uzun uzun bana baktı "E hadi aç" der gibi, ben de balıklı açtım bir tane.. Genişletmek için tıkla... balıkları kuşları yakalamaya çalıştı başaramayınca laptopu yemeye başladı
Tikkabilla Lupilup! Kayıtlı Üye 12 Ekim 2009 18.678 24.178 798 9 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Misacik #9 gunessel .!.: balıkları kuşları yakalamaya çalıştı başaramayınca laptopu yemeye başladı Genişletmek için tıkla... Benimki arada gelip laptopun köşelerini kemiriyor zaten, anlam veremiyorum
gunessel .!.: balıkları kuşları yakalamaya çalıştı başaramayınca laptopu yemeye başladı Genişletmek için tıkla... Benimki arada gelip laptopun köşelerini kemiriyor zaten, anlam veremiyorum
darned Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2009 4.158 2.086 448 9 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Misacik #10 Tikkabilla .!.: Benimki arada gelip laptopun köşelerini kemiriyor zaten, anlam veremiyorum Genişletmek için tıkla... dişleri kaşınıyo olabilirmi acaba benim ne görse ısırıyo tv laptop terlik ayakkabı stor perdemi yedi duvar kağıtlarını bile söktü ısırarak
Tikkabilla .!.: Benimki arada gelip laptopun köşelerini kemiriyor zaten, anlam veremiyorum Genişletmek için tıkla... dişleri kaşınıyo olabilirmi acaba benim ne görse ısırıyo tv laptop terlik ayakkabı stor perdemi yedi duvar kağıtlarını bile söktü ısırarak
Tikkabilla Lupilup! Kayıtlı Üye 12 Ekim 2009 18.678 24.178 798 9 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Misacik #11 gunessel .!.: dişleri kaşınıyo olabilirmi acaba benim ne görse ısırıyo tv laptop terlik ayakkabı stor perdemi yedi duvar kağıtlarını bile söktü ısırarak Genişletmek için tıkla... Haha çok tatlı Aynı yeri kemiriyor benimki de.. Ama başka şeyleri ısırma huyu yok çok şükür, tırmalamaz da.. Kaç yaşında sizinki?
gunessel .!.: dişleri kaşınıyo olabilirmi acaba benim ne görse ısırıyo tv laptop terlik ayakkabı stor perdemi yedi duvar kağıtlarını bile söktü ısırarak Genişletmek için tıkla... Haha çok tatlı Aynı yeri kemiriyor benimki de.. Ama başka şeyleri ısırma huyu yok çok şükür, tırmalamaz da.. Kaç yaşında sizinki?
darned Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2009 4.158 2.086 448 9 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Misacik #12 Tikkabilla .!.: Haha çok tatlı Aynı yeri kemiriyor benimki de.. Ama başka şeyleri ısırma huyu yok çok şükür, tırmalamaz da.. Kaç yaşında sizinki? Genişletmek için tıkla... cnm daha 7 aylık yaşında değil yani
Tikkabilla .!.: Haha çok tatlı Aynı yeri kemiriyor benimki de.. Ama başka şeyleri ısırma huyu yok çok şükür, tırmalamaz da.. Kaç yaşında sizinki? Genişletmek için tıkla... cnm daha 7 aylık yaşında değil yani
Tikkabilla Lupilup! Kayıtlı Üye 12 Ekim 2009 18.678 24.178 798 9 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Misacik #13 gunessel .!.: cnm daha 7 aylık yaşında değil yani Genişletmek için tıkla... Benimki de 9 aylık, 2 aylıktan beri beraberiz
gunessel .!.: cnm daha 7 aylık yaşında değil yani Genişletmek için tıkla... Benimki de 9 aylık, 2 aylıktan beri beraberiz
darned Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2009 4.158 2.086 448 9 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Misacik #14 Tikkabilla .!.: Benimki de 9 aylık, 2 aylıktan beri beraberiz Genişletmek için tıkla... dünya tatlısı onlar ya o sureklı gelıp benı uykumdan uyandırıyo kızıyorum ona ama bende uandırıp uyandırıp sevıyorujm onu benımkıde 1 aylıktı geldıgınde makara yapıyorum geldiğinde kutu colaydın şimdi damacana oldun diye
Tikkabilla .!.: Benimki de 9 aylık, 2 aylıktan beri beraberiz Genişletmek için tıkla... dünya tatlısı onlar ya o sureklı gelıp benı uykumdan uyandırıyo kızıyorum ona ama bende uandırıp uyandırıp sevıyorujm onu benımkıde 1 aylıktı geldıgınde makara yapıyorum geldiğinde kutu colaydın şimdi damacana oldun diye