• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedinizle izlemek için Birebir Video :)

Misacik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
2
2
1
31

Umarım siz de benim gibi kedinizle izleyip heyecanlanmışsınızdır :) Ayrıca aynı kanalda kediler için değişik videolar var tavsiye ederim :)

Sorun benim kedimde mi acaba kendisi videoyu izlicegine beni yalamayı tercih ediyor da şu an:D:D

Aynı kanalda daha kediler için bir sürü video var dene bence :) Bi de kedinin bakması için el falan çırp baksın iyice :D

Bizimki hipnoz olmuş gibi gözünü kırpmadan takip ediyor :KK70: Bitince uzun uzun bana baktı "E hadi aç" der gibi, ben de balıklı açtım bir tane.. :p
balıkları kuşları yakalamaya çalıştı başaramayınca laptopu yemeye başladı :D

Benimki arada gelip laptopun köşelerini kemiriyor zaten, anlam veremiyorum :KK70:
dişleri kaşınıyo olabilirmi acaba benim ne görse ısırıyo tv laptop terlik ayakkabı stor perdemi yedi :D duvar kağıtlarını bile söktü ısırarak :D

dişleri kaşınıyo olabilirmi acaba benim ne görse ısırıyo tv laptop terlik ayakkabı stor perdemi yedi :KK70: duvar kağıtlarını bile söktü ısırarak :KK70:

Haha çok tatlı:P Aynı yeri kemiriyor benimki de.. Ama başka şeyleri ısırma huyu yok çok şükür, tırmalamaz da.. Kaç yaşında sizinki?

Benimki de 9 aylık, 2 aylıktan beri beraberiz :KK200:
dünya tatlısı onlar ya o sureklı gelıp benı uykumdan uyandırıyo kızıyorum ona ama bende uandırıp uyandırıp sevıyorujm onu
benımkıde 1 aylıktı geldıgınde makara yapıyorum geldiğinde kutu colaydın şimdi damacana oldun diye :D

Back