Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki ekrana yapıştı kokladı bayağı yakalamaya çalıştı, sonra oturup izlemeye başladıSorun benim kedimde mi acaba kendisi videoyu izlicegine beni yalamayı tercih ediyor da şu an
Yok anacım nerdeeeeee... bizimkine varsa yoksa benBenimki ekrana yapıştı kokladı bayağı yakalamaya çalıştı, sonra oturup izlemeye başladı
Aslında ben de ilgisini çekeceğini hiç düşünmemiştim, şaşırdım :)Yok anacım nerdeeeeee... bizimkine varsa yoksa ben
balıkları kuşları yakalamaya çalıştı başaramayınca laptopu yemeye başladıBizimki hipnoz olmuş gibi gözünü kırpmadan takip ediyor Bitince uzun uzun bana baktı "E hadi aç" der gibi, ben de balıklı açtım bir tane..
Benimki arada gelip laptopun köşelerini kemiriyor zaten, anlam veremiyorumbalıkları kuşları yakalamaya çalıştı başaramayınca laptopu yemeye başladı
dişleri kaşınıyo olabilirmi acaba benim ne görse ısırıyo tv laptop terlik ayakkabı stor perdemi yedi duvar kağıtlarını bile söktü ısırarakBenimki arada gelip laptopun köşelerini kemiriyor zaten, anlam veremiyorum
dişleri kaşınıyo olabilirmi acaba benim ne görse ısırıyo tv laptop terlik ayakkabı stor perdemi yedi duvar kağıtlarını bile söktü ısırarak
cnm daha 7 aylık yaşında değil yaniHaha çok tatlı Aynı yeri kemiriyor benimki de.. Ama başka şeyleri ısırma huyu yok çok şükür, tırmalamaz da.. Kaç yaşında sizinki?
Benimki de 9 aylık, 2 aylıktan beri beraberizcnm daha 7 aylık yaşında değil yani
dünya tatlısı onlar ya o sureklı gelıp benı uykumdan uyandırıyo kızıyorum ona ama bende uandırıp uyandırıp sevıyorujm onuBenimki de 9 aylık, 2 aylıktan beri beraberiz