Şimdi sakinleşti ağzında bi şey yok gibi folyoya da baktım ama anlaşılmıyor ki,kaç defa oynadı hiç ısırmaya çalışmadı ama sanırım folyoyla alakalıYutmuş olabilir belki bir parça, aklıma o geldi hemen.. Hıçkırma olayını benim kedim de yapıyor ama sizin bu olay üstüne olunca folyo ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Kesmiş falan olabilir mi dilini ya da ağzını?
Dediğim gibi kesmiştir bir yerini canı yanmıştır o zaman, şu an normal davranıyorsa sorun olduğunu sanmıyorum.Şimdi sakinleşti ağzında bi şey yok gibi folyoya da baktım ama anlaşılmıyor ki,kaç defa oynadı hiç ısırmaya çalışmadı ama sanırım folyoyla alakalı
Ya saat 10 oldu ya bi kaç defadan fazla olsa arayavacaktım ama inanın bilmiyorum şuan telaştamniye aranmasın veteriner yani bilmiyorum kedi falan beslemiyorumda ya ne bileyim hayvana bişey falan olursa arayın danışın en azından
Yok canım seviyor kendi saatlerce oynar normalde topu oyuncağı falan var ama gider böyle şeyleri bulur oynarKediye folyo atilir mi? Yokmu cocugun topu falan? Yuttuysa bile kucuk birseyse kusar merak etme. Ama gozle bakalim kediyi biraz. Ayrica veteriner her saatte aranir
Sanırım dediğiniz gibi bi sesti ne yapmam lazım pekikusmak istiyordur. Kediler yalandıklarından bir miktar tüy yutarlar bunlar midede top haline gelir ve uygun bir ortamda kusarlar. öksürük sesi gibi ama ince tonda ses çıkartarak yapıyorlar bu işi.
Kac tane kedim var biliyorum ne sacma seyler sevdiklerinide konu bu degil. Veterinerini ara kesinlikle. Gerci gormeden birsey diyemez sanirimYok canım seviyor kendi saatlerce oynar normalde topu oyuncağı falan var ama gider böyle şeyleri bulur oynar
Sanırım dediğiniz gibi bi sesti ne yapmam lazım peki
Aradık az önce duymadan bi şey diyemem şimdi bi şeyi yoksa yarına bekleyin getirin dedi neyse anladığım kadarıyla acil bir durumu yok rahatladımKac tane kedim var biliyorum ne sacma seyler sevdiklerinide konu bu degil. Veterinerini ara kesinlikle. Gerci gormeden birsey diyemez sanirim
Anladım teşekkür ederim yardımınız içinHiç birşey. O hırıltıyı hep yapacak.