Bırakmayı düşündüğüm yer veteriner, çok tatlı ve temiz bir klinik. Veterinerimizde sık sık kendi kedilerini getirip birakiyor. O konuda sıkıntım yok ama işte benim minik strese girer evde kalmasına karar verdim. Kalacağım sureyide olabildiğince kısa tutucamKediler düzenlerinin değişmesinden çok rahatsız oluyor. Evde olmamanız bile büyük bir değişkenken, pansiyon çok fazla olur bence. Bir de, bilmiyorum, belki işi hakkıyla yapan yerler vardır ama ben güvenemezdim. Hijyene ne kadar dikkat ediliyor, konaklaması biten hayvanın ardından kaldığı alan ne kadar dezenfekte ediliyor vs çok emin olamıyorum. Bütün gün kafesinde mi kalıyor, ne kadar ilgileniliyor... Bence, güvenebileceğiniz birinin desteği ile evde kalması daha iyi bir seçenek.
Bırakmayı düşündüğüm yer veteriner, çok tatlı ve temiz bir klinik. Veterinerimizde sık sık kendi kedilerini getirip birakiyor. O konuda sıkıntım yok ama işte benim minik strese girer evde kalmasına karar verdim. Kalacağım sureyide olabildiğince kısa tutucam
kimse gelip bakmasa da 4-5 gün gayet kalırKedimi ilk defa 4 5 gün tek başına bırakacağım. Ama veteriner pansiyonundami yoksa eve birinin yarım saat gelmesi mi daha mantıklı?
İlk defa bırakacağım için şimdiden içim o kadar huzursuz ki, bir kere yanımda götürmek gibi bi hata yaptım çocuğum 1 ay kendine gelemedi sürekli kustu
Evde bırakırsam nelere dikkat etmem gerekir, evim amerikan mutfak elektrikli ocak var onu falan kapatacağım. Bol su bol mama, gelen kişiden kaçıp saklanacak o yuzden fotograf gonderemeyecek malesef ama evi havalandıracak, kumunu vs temizleyecek. Yalnız kalacağı için küser mi
4 5 gün çok uzun diyenler oldu biraz korktum açıkçası. Zaten hergun biri gelip bakacak.kimse gelip bakmasa da 4-5 gün gayet kalır
benimki 7 güne kadar kalıyordu
Kedim öyle aşırı insan düşkünü değildi, ama eve döndüğümüzde de küsmezdi hatta mutlu olduğunu düşünüyorum4 5 gün çok uzun diyenler oldu biraz korktum açıkçası. Zaten hergun biri gelip bakacak.
7 gün sonra nasıl karşılıyor sizi, barismaniz uzun sürüyor mu
Pansiyon dediğim yer veteriner kliniği. Çok temiz, hijyeninden emin olduğum bir yer. Kendi başına kalacakti fakat evde durması daha iyi olur dendi genellikle, o yüzden evde kalsa daha iyi olacakPansiyonlar hem cok pahalı hem de birsürü kedi ile aynı ortamda kalıyorlar cok sıkıntılı bir ortam evde kalması cok daha iyi
kimse bakmadan nasıl 1 hafta yalnız kalabiliyor?kimse gelip bakmasa da 4-5 gün gayet kalır
benimki 7 güne kadar kalıy
Yani her yere yemek her yere su koyuyordukkimse bakmadan nasıl 1 hafta yalnız kalabiliyor?
Ben de yeni kedi sahiplendim, memlekete gideceğiz bir kaç gün sonra . Kuzenim üst katımızda oturuyor arada gelip bakacak ama yine de içim rahat değil.
mama ve su evin belirli yerlerine koyacağım ama kumu kaç gün idare edebilir acaba ?
teşekkür ederim kamera ayarlamam zor olacak zamanım kısıtlı ama diğer söylediklerinizi yapacağım olmazsa bir arkadaşımdan daha yardim isterim dönüşümlü gelip ilgilenirler inşYani her yere yemek her yere su koyuyorduk
Bir de kullanılmayan bir tabletten kamera uygulaması kurup istediğimde bağlanıp bakıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?