Çok üzüldüm başınız sağolsunİdrar yolu enfeksiyonu olabilir. İhmal etmeyin yarın götürün lütfen. İdrar yolu enfeksiyonları böbrekleri de bitiriyor. Su içmemesi de aynı şekilde. Belki deri altı serum verirler. Kedimi 5 gün önce böbrek yetmezliğinden kaybettim ve korkunç acı çekiyorum. Vakit kaybetmeyin sonra neden 1 gün önce götürmedim diye çok üzülürsünüz.
Sağ olun. Kan tahliliyle birlikte ultrason da yaptırabilirseniz iyi olur. Böbrekte taş var mı, boyutlarında küçülme var mı bunlar önemli şeyler çünkü. Benim kedimin böbrekleri inanılmaz küçülmüştü ultrasonda. İdrar yolu ve böbrek birbiriyle çok ilişkili. Umarım böbreklerine zarar gelmemiştir ve ufak bir idrar yolu enfeksiyondur. Bir de su pınarı alın kedinize su içmesi çok önemli. Yaş mamasına su katıp seyreltin ya da kedi çorbalarından alın. Su çok önemli.Çok üzüldüm başınız sağolsunyarın götüreceğim nasipse.. enfeksiyon kan tahlillerinde belli oldu dimi yani ultrason isteyeyim mi aslında merak ediyorum böbreklerin durumunu nerdeyse hiç su içmiyor kaç zamandır
Çok teşekkür ederim duanızı eksik etmeyin birazdan bakacaklarSağ olun. Kan tahliliyle birlikte ultrason da yaptırabilirseniz iyi olur. Böbrekte taş var mı, boyutlarında küçülme var mı bunlar önemli şeyler çünkü. Benim kedimin böbrekleri inanılmaz küçülmüştü ultrasonda. İdrar yolu ve böbrek birbiriyle çok ilişkili. Umarım böbreklerine zarar gelmemiştir ve ufak bir idrar yolu enfeksiyondur. Bir de su pınarı alın kedinize su içmesi çok önemli. Yaş mamasına su katıp seyreltin ya da kedi çorbalarından alın. Su çok önemli.
Merhaba, kedicik nasıl oldu? Ne dedi veterineriniz?Çok teşekkür ederim duanızı eksik etmeyin birazdan bakacaklar
Merhaba kutusuna girmiyor 1 saat uğraştım neredeyse girmedi. Ben de aradım veti eğer yeme içme normalse iştah kaybı yoksa huzursuzluk yoksa şimdilik getirmeyin dedi. Ama az önce tuvalette bağırdığını duydum gerçi görmedim bazen içine girmeden öyle sesler çıkarıyordu ama bakcam yine acaba tuvaletini yaparken mi bağırdı diyeMerhaba, kedicik nasıl oldu? Ne dedi veterineriniz?
Yeme içmeden kesilme son nokta belirti zaten veterineriniz de bi ilginç. Benim kedim yemeden kesildikten 1 hafta, içmeyi de kestikten 2 gün sonra öldü. Kedinizin idrar yollarında sıkıntı var bağırması da net bir belirti. İhmal etmeyin yoksa çok pişman olacaksınız haberiniz olsun.Merhaba kutusuna girmiyor 1 saat uğraştım neredeyse girmedi. Ben de aradım veti eğer yeme içme normalse iştah kaybı yoksa huzursuzluk yoksa şimdilik getirmeyin dedi. Ama az önce tuvalette bağırdığını duydum gerçi görmedim bazen içine girmeden öyle sesler çıkarıyordu ama bakcam yine acaba tuvaletini yaparken mi bağırdı diye
Yaa kutusuna girmiyor ne yapacağımı şaşırdımm tek basımayım yardımcı olcak kimsede yok girmiyor delireceğimYeme içmeden kesilme son nokta belirti zaten veterineriniz de bi ilginç. Benim kedim yemeden kesildikten 1 hafta, içmeyi de kestikten 2 gün sonra öldü. Kedinizin idrar yollarında sıkıntı var bağırması da net bir belirti. İhmal etmeyin yoksa çok pişman olacaksınız haberiniz olsun.
Çiş yapıyor çiş yapmasında sıkıntı yok sadece geçen çişinde beyazımsı yapışkan birsey gördüm köpük gibiydi biraz su içmiyor sıkıntı orada...Üsteki arkadaşa katılıyorum. Kedilerin yeme -içme devamlılığı tabii ki önemli bir konu. Ama hayvancığın sıkıntısı olup olmadığında belirleyici değil. Ne kadar zamandır çiş yapmıyor? Bence de ihmal etmeyin, bi sorun varsa eğer tedaviye erken başlamak önemli.
Merhaba çok üzüldüm başınız sağ olsunSağ olun. Kan tahliliyle birlikte ultrason da yaptırabilirseniz iyi olur. Böbrekte taş var mı, boyutlarında küçülme var mı bunlar önemli şeyler çünkü. Benim kedimin böbrekleri inanılmaz küçülmüştü ultrasonda. İdrar yolu ve böbrek birbiriyle çok ilişkili. Umarım böbreklerine zarar gelmemiştir ve ufak bir idrar yolu enfeksiyondur. Bir de su pınarı alın kedinize su içmesi çok önemli. Yaş mamasına su katıp seyreltin ya da kedi çorbalarından alın. Su çok önemli.
Benim kedilerim lavaboya ağızlarını dayayıp içmeyi çok seviyorlar her oraya yöneldiğimde gelip içiyorlar o şekilde alışırsa sizinki de çok içmek ister belkiAyyyyyyyy kızlar çok mutluyum bugün oğlum su içtiay elhamdülillah nasıl oldu derseniz yarım dilim pizza vermistim baharatlı biraz öncesinde de biraz tuzlu peynir yemişti. Susadı demek ki
aslında kedimde görülen ilk belirti 2 yıl önceydi. arka bacakları tutmuyordu devriliyordu. ben de hemen aldım veterinere götürdüm anında ama veterinerimiz fip olmasından korktu sonra inceleyince bir önceki akşam yediği balığın dokunmuş olduğunu söyledi. burada veterinerimiz yanlış teşhis koymuş oldu çünkü böbrekler konusunda arka bacaklardaki güçsüzlük çok tipik bir belirtiymiş meğerse. iki gün kusma önleyici, bağışıklık güçlendirici ve gastro mama verdi. kedim cidden düzeldi ondan sonra ama maalesef esas sorunu kaçırmışız. bir kan testi yapmış olsaydı görecektik gerçeği. bu 2 sene kaybetmemize ve dolayısıyla hastalığın ilerlemesine sebep oldu. 3 ay önce de zayıflama, üst üste kusmalar, ağlar gibi miyavlamalar, sadece yaş mama yemek istemeler ve aşırı su içmeler başladı. bu sefer kan testi yapıldı ve maalesef değerleri çok yüksek çıktı. ve 3 ayın ardından da öldü maalesef...Merhaba çok üzüldüm başınız sağ olsunböbreklerinde sıkıntı olduğunu nasıl anladınız?
Canımaslında kedimde görülen ilk belirti 2 yıl önceydi. arka bacakları tutmuyordu devriliyordu. ben de hemen aldım veterinere götürdüm anında ama veterinerimiz fip olmasından korktu sonra inceleyince bir önceki akşam yediği balığın dokunmuş olduğunu söyledi. burada veterinerimiz yanlış teşhis koymuş oldu çünkü böbrekler konusunda arka bacaklardaki güçsüzlük çok tipik bir belirtiymiş meğerse. iki gün kusma önleyici, bağışıklık güçlendirici ve gastro mama verdi. kedim cidden düzeldi ondan sonra ama maalesef esas sorunu kaçırmışız. bir kan testi yapmış olsaydı görecektik gerçeği. bu 2 sene kaybetmemize ve dolayısıyla hastalığın ilerlemesine sebep oldu. 3 ay önce de zayıflama, üst üste kusmalar, ağlar gibi miyavlamalar, sadece yaş mama yemek istemeler ve aşırı su içmeler başladı. bu sefer kan testi yapıldı ve maalesef değerleri çok yüksek çıktı. ve 3 ayın ardından da öldü maalesef...
Teşekkürler bilgilendirme için, veteriner çok önemli gerçektenaslında kedimde görülen ilk belirti 2 yıl önceydi. arka bacakları tutmuyordu devriliyordu. ben de hemen aldım veterinere götürdüm anında ama veterinerimiz fip olmasından korktu sonra inceleyince bir önceki akşam yediği balığın dokunmuş olduğunu söyledi. burada veterinerimiz yanlış teşhis koymuş oldu çünkü böbrekler konusunda arka bacaklardaki güçsüzlük çok tipik bir belirtiymiş meğerse. iki gün kusma önleyici, bağışıklık güçlendirici ve gastro mama verdi. kedim cidden düzeldi ondan sonra ama maalesef esas sorunu kaçırmışız. bir kan testi yapmış olsaydı görecektik gerçeği. bu 2 sene kaybetmemize ve dolayısıyla hastalığın ilerlemesine sebep oldu. 3 ay önce de zayıflama, üst üste kusmalar, ağlar gibi miyavlamalar, sadece yaş mama yemek istemeler ve aşırı su içmeler başladı. bu sefer kan testi yapıldı ve maalesef değerleri çok yüksek çıktı. ve 3 ayın ardından da öldü maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?