- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.517
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Ay kokuyu kısır da olsa salıyo mu püüüü herkesler kısırlaştır salmaz demişti ona güvendim ben deBenimki de kısır olmayan dişi kedi gelince aynısı oldu. Ön sevişme yapıyor, gerisini yapamadı. Hatta bir ara koku saldı alan işaretleme için
Girer tabi ki. Veterinerin dediği gibi sadece spermleri üretilmiyor artık.Kızlar iyi aksamlar. Su an 18 aylık erkek bir scottish shorthairim var. 4 aylıkken daha hiç kızgınlığa girmeden kısırlaştırdık kendilerini.
Sonra oğlusum 1 yasindayken eve misafir bir hanımefendi geldibu hanımefendi kısır değildi ve kızgınlık dönemindeymis. Geceleri oğlumu uyutmadı. Maffeeetiiii çocuğumu Biz o dönem oğluşumun bir iki cinsel deneyime giriştiğini gördük. Hemen veterineri aradık. Veteriner sorun olmaz, hamile bırakamaz ama birleşme olabilir dedi.
Oldu mu bilmiyoruz.. Çok gözledik ama bizim gözlemlerimizde çocuğumuz çok atış noktasını tutturamadıZaten 2 gün sonra hanımefendi de duruldu sükür
Oğlumun bazen kendi şeyini yaladığını görüyordum ama hep temizleniyor diye düsündüm. Ki bunu da 2-3 kez görmüsümdür en fazla. Dün severken elim oraya değdi ve kedim garip sesler çıkarmaya başladıHoşuna gittiği belliydi Ve poposuna yani topların olduğu yere elimizle pıt pıt yaptığımızda hemen kıçını havaya dikiyor ve sürekli yapmamızı istiyor. Yapmıyoruz artık alışmasın diye ama internette okuduğumda ameliyattan seneler sonra tekrar kızgınlığa girenler falan varmış. Bizimki de girer mi ya? Veteriner cinsel dürtülerini değil, hamile bırakma yeteneğini aldık diyor. Ama simdiye kadar bu olanlar hariç bir aksiyonu da yok. Gayet minnoş takılıyor.
ayy yaa ciddi misin? ben sırf o hallerini görmemek için kısırlaştırmıştım en çokValla benimki de kısır. 7 aylıktı kısırlaştırdığımda. Yeni yeni başladı kudurukluğu. Çükünü de çıkarıyor üstelik. Kedi şeklinde yastık yaptım verdim altına. Yoğurup fofenkliyo onu. Yaşlandıkça geçer diyolar
benimki koku da salmadı ama bayağı bir mesai harcadıBenimki de kısır olmayan dişi kedi gelince aynısı oldu. Ön sevişme yapıyor, gerisini yapamadı. Hatta bir ara koku saldı alan işaretleme için
ilk başta istiyor sürekli diye yaptık vallaGirer tabi ki. Veterinerin dediği gibi sadece spermleri üretilmiyor artık.
Ay toplarıyla oynayıp ayarlarını bozmayın bebenin.
oyuncağı denicem ben de. su ana kadar hiç bir seylere kelkimdiğini görmedim. yorganlarla vs çok oynuyor ama hiç aksiyon göstermedi cansız varlıklara karşıGenelde veterinerler cinsel dürtüleri belirli bi yaştan sonra azaldığını söylüyor ayrıca peluş bişey verin ona sürekli onu fofenkleyip dursun iyi gelir ( çükünü görmek bana da gece görmek nasip olduböyle bakakaldım )
psikolojimi bozuyorBir süre devam ediyormuş bu durum bir hormon sebebiyle kısırlaştırılmış olanlarda üreme yetisi olmasa da, bırakın özgürce kaldırsın dosta düşmana korku salsın hayvan ayol
Kedi nanesi sürttüğünüz yastığı verin, kerkinsin dursun, bir mavi gözlü bembeyaz çinçilla yerine geçmez;ama napalım. Bu da benim keratam, yastık verdim buna yap diyeoyuncağı denicem ben de. su ana kadar hiç bir seylere kelkimdiğini görmedim. yorganlarla vs çok oynuyor ama hiç aksiyon göstermedi cansız varlıklara karşı
deniyicem. oyuncağı verip bi kaç gün evi terkedicemKedi nanesi sürttüğünüz yastığı verin, kerkinsin dursun, bir mavi gözlü bembeyaz çinçilla yerine geçmez;ama napalım. Bu da benim keratam, yastık verdim buna yap diye
Eki Görüntüle 3473935
bırakaaaamaaaaaammmmmmmSiz hepiniz rahat bırakın kedileri beeeeee
Şu uzunlamasına büyük matatabi oyuncaklardan da alabilirsiniz. Ya da iş başa düşecek kedi pezevengi olacağız afedersiniz. Ne yapalım ergenlikteler ve dürtüsel hareketler yapıyorlar; keşke ayağımızı kolumuzu rahat bıraksalardeniyicem. oyuncağı verip bi kaç gün evi terkediceminsan evladını öyle görünce çok kötü oluyor
bizimki henüz bize de yanlış bir hareket yapmadıŞu uzunlamasına büyük matatabi oyuncaklardan da alabilirsiniz. Ya da iş başa düşecek kedi pezevengi olacağız afedersiniz. Ne yapalım ergenlikteler ve dürtüsel hareketler yapıyorlar; keşke ayağımızı kolumuzu rahat bıraksalar
1 gün koku saldı. Ne olduğunu anlamadım başta bu hayvan neden dışkı kokuyor diye internette araştırdım(benim saflık seviyesiAy kokuyu kısır da olsa salıyo mu püüüü herkesler kısırlaştır salmaz demişti ona güvendim ben de
Ön sevişme konusunda her gün denedi şansını ama kuş hiç ötmedibenimki koku da salmadı ama bayağı bir mesai harcadı
Ben alıştım yiğidim bir şahlandırıyor heybetini görüyoruzayy yaa ciddi misin? ben sırf o hallerini görmemek için kısırlaştırmıştım en çokevde diğer kediyle cilveleştiklerinde 2 gün evde duramadım. gece seslerine uyanıyordum bütün psikolojimi bozmuslardı simdi bu hallerini görünce korkuttu beni.