• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimi sahiplenmek isteyen olur mu?

Farmer girl

Tiz-i reftar olanın payine damen dolaşır
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
3.656
1.113
333
Merhaba arkadaşlar
Tam 1 ay önce dışarıdan yavru bir kedi bulduk. En fazla 2 haftalıktı annesi terketmiş çalıların arasına düşmüş. Diğer kardeşlerini komşular alırken bu ufaklığı görmemişler ve o da bizim kısmetimizmiş. Yaklaşık 1 aydr beraberiz çok alıştık birbirimize. Ben ki köpekleri seven ama kedilerden hoşlanmayan asla elini süremeyen bir insandım resmen aşık oldum. Sabah gözümü onunla açıyor gece onunla kapatıyorum.
İnanılmaz sevgi dolu bir yavrucak tuvaletini de kabına yapmayı öğrendi. Şu anda konserve mama tüketiyor. Veterinerimizin yönlendirmesi ile iri parçalı yaş mamaya geçicez ve aşılarımıza başlayacağız önümüzdeki hafta.
Geçen haftalarda dış ve iç parazit tedavimize başladık.
Ama şöyle bir sorunumuz var ki ben Boncuğuma sürekli bakamayacağım. Resmen evladımı başkasına verecek kadar duygusallaştım bu ara başka çarem yok. İşim müsait değil. Önümüzdeki ay 3 hafta şehir dışında olmam gerekiyor. Kışın da uzun süreli seyahatlerimiz olacak. Nereye bırakırız ne yaparız inanın bilmiyorum. Günlerdir aklımda dışarıda yapamaz internetten bir aile bulsam acaba nasıl davranırlar nasıl bakarlar kuzum onlara alışır mı diye deli sorular var. İnanın kısa bir süre olsa pet oteller araştırdım oralara bırakabilirim ama kendi şehrimde yok gideceğim şehir de buldum. Başka bir çare bulana kadar önümüzdeki ay bu şekilde idare edebilirm ama kışın ne yaparım bilmiyorum.
Eş dost konu komşu derseniz bende 1 buçuk ay oldum bu şehre taşınalı. Kimseyi tanımıyorum 2 komşu ile tanıştım onlardan biri boncuğun diğer kardeşlerini almışlar ve İstanbul da yaşıyorlar oraya götürmüşler. Burayı yazlık olarak kullanıyorlar. Diğer komşum da sevmiyor.
Uzun lafın kısası çaresizim. Sizden istediğim bana başka bir tavsiyeniz olur mu? Ya da etrafınızda kedi sahiplenmek isteyen olur mu?
Biz Boncuğumuzu bulup gözlerine bakınca boncuk dedik ama arefe günü boncuğun erkek olduğunu öğrendik

Ekran Alıntısı.webp

Hangi şehirdesiniz?
Çok güzel bir bebek maşallah:nazar:

Konuyu ilgili bölüme taşıyorum. Umarım çok mutlu olsun bu bebek..

Çanakkale'deyim. Ama işim gereği İstanbul olabilir. Sık sık gidiyorum. İstanbul Çanakkale arasında bulunan illere geçerken bırakabilirim. Edirne, Tekirdağ gibi. Onun dışında başka illerden de olabilir. Güzergahımız uyarsa ve gerçekten canı gönülden oğluma sahip çıkabilirim diyen olursa Bursa, Kocaeli, Bolu, Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Adana, Gaziantep buralara da 10 gün sonra yolum düşecek kendim teslim ederim.

Merhaba
konumu kapatabilirseniz sevinirim. Biz boncuğumuza geçici bir aile bulduk çok iyi baktılar bizim yokluğumuzda. İşlerimizi hallettiğimizde bir gün daha beklemeden koşa koşa almaya gittik yavrumuzu. Anladık ki onsuz yapamayacakmışız. Çok özlemişiz. Oğluşum şimdi kocaman oldu bize de alıştı kuyruk gibi biz nereye o oraya. Bir de kediler yolculuk sevmez derler hadi gidiyoruz dediğimiz anda bizden önce çıkıyor yola :)
Artık büyüdü kuzucuğum
Özel mesaj mı atmam gerekiyor bilmiyorum ama biz oğlumuzu sahiplendirmek istemiyoruz. Hoppa

Konu sahibinin isteği üzerine kapatıldı..

Back
X