- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
- Konu Sahibi maviisever
İki gün önce yavru kedimi sahiplendirdim 4-5 aylık bir minnaktı bir birimize aşırı alışmıştık nereye gitsem peşimden gelirdi uyuyacağı zaman kucağıma çıkardı benle çok daha farklı oynardı evde tekim sabahtan akşama kadar bana arkadaş oluyordu onla olan bağımı anlatamam çok farklıydı ona olan sevgim bazen sinir ederdi beni kızardım hiç takmaz daha fazla yapmaya başlardı çok farklıydı yaa ve şu an onu o kadar ama o kadar çok özlüyorum ki üç gündür gözlerim şiş, etrafı kıpkırmızı ama miniğimin keyfi çok yerindeymiş gittiği yere alışmış bizle oynadığı oyunları oynuyormuş vs eşimin arkadaşına verdik o kadar çok üzülüyordum ki gidiceke diye gitmeden yeni kum mama vs vs almıştım belki onlarda yoktur henüz almamışlardır kedim onlarsız kalmasın diye aldım ama onlar tam takır tüm malzemelerini mamalarını vs almışlar o bile rahatlatmıştı, bir tane battaniyem var bana geldiği zamanlar onu pufuduk yapıp onda yatırırdım onsuz hiç huzurlu değil onu çok seviyor onsuz dışarı çıkarttığım zaman tırnaklarını üstüme geçirirdi ama o olunca rahattı onuda verdik çocuk bugün eşime videolarını atmış izletti eşim onu alışmış görünce çok mutlu oldum ama bir yandan da üzüldüm kıskandım daha doğrusu ama onun mutlu olduğunu alışmış görüncede rahatladım birde battaniyenin üzerinde oynadığını görünce daha bir garip oldum... vermemizin sebebi hamileyim ve eşim pek istemedi bebekle olmaz diye yinede kendisini ikna ederdim ama eşimde alerji başladı bacakları kızarıp kaşınıyordu falan iki gündür beni kötü görünce girmediği hal kalmadı neşemi getirmek için kendiside beni öyle görünce pişman oldu ama iş işten geçti tabii... sizler kedinizi sahiplendirdiniz mi? Nasıl alıştınız? Ben çünkü alışamıyorum her yerde gözümün önüne geliyor ev çok boş geliyor vakit geçmiyor gibi geliyor... en çokta merak ettiğim beni görse ne tepki verir, küser mi yanıma gelip eskisi gibi patilerini suratıma koyup yalar mı yoksa unutur mu aradan zaman geçince bende alışınca onu görmeyi çok istiyorum yeni sahipleri istediğiniz zaman gelip görün diyorlar
Son düzenleme: