Bi soluklanin azarlamadan önce,bi sorun değil mi?kedinin annesini araba çarptı,Iki haftalik kedinin annesi nerede? Onu daha o kadar kucukken anne sutunden ayirmak hic dogru degil. Seni takip etmesinin sebebi de, seni annesinin yerine koymasi. Cok kucuk almissin, katlanacaksin ve iyi bak ona. Kedilerin en az 6 hafta anneleriyle kalmalari lazim. Eger annesi olmasina ragmen gidip aldiysaniz, yaptiginiz cok yanlis..
Kaç aylık olunca?o biraz büyüyene kadar rahat bırakmaz . Büyüyünce kendi takılır zaten . bir de bence besleyin büyüme Döneminde şuan . beslememe sebebiniz ne ?
o yaşta beslemenizden sıkıntı olacağını sanmıyorum yemek istiyorsa verin bence . ilk 8 ay çok oyuncu oluyorlar. zamanla azalıyor ama en az bir kaç ay daha böyle olur . benim kedim öyleydi . çok ufakken bulmuştum ben de onu .şimdiden kolay gelsin sizeKaç aylık olunca?
Beslemior degilim besliyorum ama fazla olur ve zarar görür diye korkuyorum
Çok teşekkür ederimo biraz büyüyene kadar rahat bırakmaz . Büyüyünce kendi takılır zaten . bir de bence besleyin büyüme Döneminde şuan . beslememe sebebiniz ne ?
o yaşta beslemenizden sıkıntı olacağını sanmıyorum yemek istiyorsa verin bence . ilk 8 ay çok oyuncu oluyorlar. zamanla azalıyor ama en az bir kaç ay daha böyle olur . benim kedim öyleydi . çok ufakken bulmuştum ben de onu .şimdiden kolay gelsin size
yani onların özel maması oluyordu . ben satın almıştım . içinde vitamin desteği vardı küçük kedi olduğu için . veterinere görürüm mutlaka .Çok teşekkür ederim
yavru kedilerin ölme risk ne zamana kadar devam eder yardım eder misiniz
Oys çok tatlı ya Kıyamam benaha bizimki 7 aylık oldu şu an yatakta aramıza zorla girip yattı koca dana.
bırakmaz o seni daha bi kaç ay
Çok asiler ya. Bizimki de böyle işte zar zor seviyorum sıkıştırıp, onda da ortalığı yıkıyor. Sadece onun canı istediğinde oyun oynuyoruz, bir de akşamları beraber uyuyoruz o kadar. Sürekli aynı oda içerisinde bulunmak istiyor ama dokunmanı istemiyor. Bir de bizimki artık kapıları da açar oldu çok fenaCanım kıymetini bil bu günlerin ben kuzumu küçükken koynumda uyutmadığıma o kadar pişmanım kisonrada gelmek istemiyorlar çokta hızlı büyüyorlar.
bide evde olan kedilerin zamanla sırnaşıklığı geçiyor ne kucağa geliyor ne koynuna ben kedimi zorla seviyorum valla
Evet maalesef ev kedileri genelde böyle bazen döve döve sevesim geliyor zorlaÇok asiler ya. Bizimki de böyle işte zar zor seviyorum sıkıştırıp, onda da ortalığı yıkıyor. Sadece onun canı istediğinde oyun oynuyoruz, bir de akşamları beraber uyuyoruz o kadar. Sürekli aynı oda içerisinde bulunmak istiyor ama dokunmanı istemiyor. Bir de bizimki artık kapıları da açar oldu çok fenaYavruyken hiç böyle miydi ah ah