Peki naparsınız? Bizim kedimiz 10 yaşında ve engelli bir hayvan mesela. Kimseye de yanaşlmayan kendini asla biz hariç sevdirmeyen bir kedi. Ne yapsaydık, sokağa mı atsaydık? 10 yaşına gelmiş hayvanı başkasına mı verseydik,Kedilere bayılırım tüm hayvanları severim ama yeni doğmuş bebekle kediyi bir arada tutamam ben. Önyargı muhtemelen ama yok düşünüyorum yapamam.
Ya işinize karışmak gibi olmasın ama, kediler sütü sever ama sindiremezlerben size bi anımı anlatayım :) küçükken prenses adını koyduğum bahçemizdeki kedi sen git bizim bayramlık gezmelik kıyafetlerin olduğu bavulda doğum yap :) annemde o kıyafetleri çöpe bunu gören ben napmışım anlatmayım çocuk aklı işte neyse orası bende kalsın o günden beri kedilere karşı bi soğuğumdur derken büyüdük arkadaşın kedi var evinde sık görüştüğüm biri kedi masa altından dikti gözlerini sonra üstüme bi atladı ben o an iptal :))) psikolojik heralde pek yanaşamam geçenlerde nasıl miyavlıyo sesi duyunca camdan baktım pisttt dedim yukarı bakıp miyavda miyav dolapta bi salam kalmış attım hemen yuttu anladım açbi kaba yeğenin sütünden koydum arkadaşınıda çağırmış yanına bide ohhh içtiler :) kardeşimin eviydi kardeşim diyoki her sabah geliyo bizim cama kafayı kaldırıp miyavv miyavvv 5 yaşında yeğenime görev edindirdim hergün sabah süt koyuyo onlar için :) nekadar korksamda kötü şeyler geçsede aramızda bu kediciklerle Allah ın yarattığı herşeye merhamet duymak lazım !!!
Güvendiğim bakabilecek yakınıma emanet ederdim bir sure. Anneme mesela.Peki naparsınız? Bizim kedimiz 10 yaşında ve engelli bir hayvan mesela. Kimseye de yanaşlmayan kendini asla biz hariç sevdirmeyen bir kedi. Ne yapsaydık, sokağa mı atsaydık? 10 yaşına gelmiş hayvanı başkasına mı verseydik,
Ne önerirsiniz?
Hiç evinizde kedi baktınız mı?Güvendiğim bakabilecek yakınıma emanet ederdim bir sure. Anneme mesela.
kesınlıkleMerak etmeyin .Benim kedim 10 yaşındayken doğum yaptım.Ve kedim bir gün bile zarar vermedi çocuğuma.Hep çok uyumluydu çocuğumla.Hatta üstüne yatardi kedimin bir iki yaşındayken. Onun bizden biri olduğunu bilirdi kedim.Baska çocuklara mesafeliyken onla deli gibi oynardı ve bir kere bile tirmalamadi.
Benim de köpeğim var ben de düşünüyorum bazen kıskançlık olur mu diye fakat onlar bebek kokusunu biliyor merak etmeyin. Gayet iyi anlaşacaklardır.öncelikle hepinize iyi günler diliyorum. henüz çok yeni bi hamileliğim var. çok fazla endişeliyim çünkü bir de kısır, oğlan ve doğduğu günden itibaren benimle yaşayan bana aşık bir kedim var(pp'de mevcut kendileri). onu ne kadar çok sevdiğimi anlatmaya kelimeler yetmez inanın.. hamileliğimi öğrendiğim ilk zamanlar anneme akrabalarımız gelmişti( annemle aynı sokakta oturuyoruz.) ve 1 yaşında bir çocukları var. pazar günüydü o gün ve ben yeğenimi alıp eve getirdim azcık bizde dursun oyalansın diye. kedim normalde de ben ve eşimden başka insan görmediği için başkası geldiğinde korkup kaçıyor saklanıyor. on dakika sonra insanları tanımak için anca çıkıyor. ama kimseye hırlama huyu yoktur. sadece üst katta terasta kedi falan görürse kapıdan(kapı sadece cam) onlara kıhlar hırlar hatta kuyruk falan kabartır. ve yeğenime de aynı şeyi yaptıkıhlamalar, korkup kamalar, neredeyse üstüne atlayacak sandım ki hiç böyle bir kedi değil. velhasıl ben doğurunca napıcam kızlar kedimden hayatta vazgeçmem o benim canımın içi. ama ya bebeğe zarar verirse? kedisi olan anneler vardır eminim lütfen bi yol gösterin bana
yaa çok duygulandım yazdıklarınıza, benimki de öyle olacak gibi hissediyorum sanki yaa. tabii ilk zamanlar çok dikkatli olacağız inşallah biran evvel birbirlerine alışırlar <3 çok teşekkür ederim gerçekten çok rahatladımmm :) :)Önceden kedim vardı tekir cinsi olan ve gerçekten onu çok seviyorum normalde herkesi tırmalayan kimseden hoşlanmayan bi yapısı vardı eve biri geldigi zaman kaçıp saklanır yada ayaklarına yapışıp onları tırmalar bu tırmalama ısırma bize karşı da vardı Ama bebegime aşıktı hiç zarar vermedi dogdugu an bağlandı ona poposuna başını koyup onunla Beşikte uyur bebek aglayınca benden önce o koşar hatta bi defasında bebegim çok agladıgı zaman kendi oyuncağını getirip bebegimin baş ucuna koyup aglamasın diye başını yalamıştı hayvanlar bebeklere zarar vermez bilimsel olarak ta kanıtlanmış bi durum bu onların masum olduklarını hissederler ha ben kedimi anneme götürmek zorunda kaldım çünkü dışarı çıkıp geç saatlere kadar gezmek istiyordu hatta dagdan yakaladığı fareyi eve getirdiği oldu bu yüzden mutlu olsun diye köye anneme götürdüm orada yaşıyor aylar sonra gittigimiz zaman bile bebegimi unutmamıştı yine en yakın arkadaşı oldu sizin kediniz de zamanla alışır ilk zamanlar dikkat etmeniz lazım tabi
bende ikisi için de iyi olacağını düşünüyorum. inşallah kaynaşırlar da kuruntularım boşa çıkar :) <3kesınlıkle
kendısıne oyun arkadası olarak goruyor bebeklerı
gece sık uyanan gaz sancısı sebebıyle sureklı aglayan bebeklerı kedıler sakınlestırıyor
astım hastasıydım ben kucukken bronşiyel alerjık astım
doktorum kedı almalısınız eve demıstı anaokulundayken o zamandan berı hep kedı bakımı ustlendım cok seyı ıyı anlamda degıstırıyorlar
ay ne güzel yaaaa alışsınlar tabikiiii ikisi de evlat :) sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza :) <3<3tahmin edebileceğiniz üzere göbeği büyümüş bir hamişim benim oğlanda bana aşık geceleri aynı yastığı paylaşıyoruznormalde hangır hungur üstümde tepinir ama karnım büyüdüğü için ona da garip geliyor koklayıp koklayıp üstünden atlayarak geçiyor 2 gündür sağa dönmüş uyanıyorum bebiş böğrüme kadar çıkmış diğer oğlanda böğrümde yatmış oluyor ikisi birbirini mi çekiyor yoksa o orda hareket görüp mü geliyor henüz çözemedim ama problem etmiyorum çok çok 3-5 defa sinirlenir sonra alışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?