Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar yollarına ve böbreklerine bakılmalı. Kediniz yaşlı, artık bu sorunlar için yüksek riskli grupta.
Çok Teşekkür ederimİdrar yollarına ve böbreklerine bakılmalı. Kediniz yaşlı, artık bu sorunlar için yüksek riskli grupta.
Ben 4,5 yaşındaki kedimi böbrek yetmezliğinden kaybettim. Son 2 haftasında ara ara altına kaçırıyordu (önceden hiç yapmazdı) ama sizinkine tam olarak benzer değildi durumu, aşırı hastaydı benim kedim ve başka birçok belirtisi de vardı yani hemen korkmayın. İdrar yollarında daha basit bir kristallenme de olmuş olabilir. Yaşı ilerlediği için de normal böyle hastalıkların çıkması.Çok Teşekkür ederimtedavisi mümkündür umuyorum ki . Sizde mi yaşadınız böyle bir durum. Eğer öyleyse nasıl sonuç aldınız.
Ben 4,5 yaşındaki kedimi böbrek yetmezliğinden kaybettim. Son 2 haftasında ara ara altına kaçırıyordu (önceden hiç yapmazdı) ama sizinkine tam olarak benzer değildi durumu, aşırı hastaydı benim kedim ve başka birçok belirtisi de vardı yani hemen korkmayın. İdrar yollarında daha basit bir kristallenme de olmuş olabilir. Yaşı ilerlediği için de normal böyle tedavisi basit mi ve çabuk iyileşir mi ? . Yarın veterinere goturucem ama 10 binden aşağı tutmaz dediler![]()
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Randevu aldık haftaya gideceğiz. Umarım iyileşir güzel kızım benim Rabbim şifa versinBenim bahçede baktığım bir kedi vardı, soğuk /yağmurlu günlerde içeriye alıyordum. Genç bir kediydi ama o da uykusunda çiş yapıyordu ve olduğu gibi salıyordu yani. Veterinere sordum, kaslarında zayıflık vardır, yapacak bir şey yok dedi. Sizin kedinizde de belki yaşından ötürü inkontinans (idrar tutamama) başlamış olabilir, ama idrar yollarında enfeksiyon veya başka bir sorun da olabilir dolayısıyla bence siz yine bir veterinere götürün.
Aslında devlet evcil hayvanları evdeki birey gibi kabul edip nasıl ki çocuklarımız bizim üzerimizden sigortalı oluyor onları da sigortalı yapacakYani tabi veterinerler pahalı maaalesef. Biyokimya+hemogramı 3600'e yapıyordu bizim veterinerimiz sadece. Diğer işlemler de bi o kadar tutar. Ne zaman veterinere gitsem kasada 8-10 bin ödeyip gidiyor insanlar artık durum bu maalesef...
Çok geçmiş olsun inşallah iyi olurÇok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Randevu aldık haftaya gideceğiz. Umarım iyileşir güzel kızım benim Rabbim şifa versin
Kesinlikle katılıyorum. Benim bu ülkeden hiç bir umudum kalmadı. Hazırki hayvanları da katledip yok ediyorlar. Ben bile kendime başıma kaç tane kedi kopek besliyorum. Sokakta sağda solda. Bunu az az herkes yapsa aç hayvan kalmazdı.Aslında devlet evcil hayvanları evdeki birey gibi kabul edip nasıl ki çocuklarımız bizim üzerimizden sigortalı oluyor onları da sigortalı yapacak
Vet fakültelerinin yanı sıra devlet hastanesi gibi hastaneler açıp sigortalı tedavi edecek
Böylelikle barınaklardaki sahiplenme oranları da artar
Yine maddi durumu iyi olmayıp hayvan beslemek isteyenlere de mama yardımı yapsa
Her şey kayıt altında olup nasıl ki bebek aşıları takip ediliyor onların da aşıları muayneleri takip edilse
Eziyet eden zarar veren sokağa atan satışını yapanlara çok ciddi cezalar verilse
Şuan hem barınak sorunu hem sokak canları sorunu azalır![]()
Benim de umudum kalmadı maalesefKesinlikle katılıyorum. Benim bu ülkeden hiç bir umudum kalmadı. Hazırki hayvanları da katledip yok ediyorlar. Ben bile kendime başıma kaç tane kedi kopek besliyorum. Sokakta sağda solda. Bunu az az herkes yapsa aç hayvan kalmazdı.![]()
Ne çıktı ?Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Randevu aldık haftaya gideceğiz. Umarım iyileşir güzel kızım benim Rabbim şifa versin