Kedim ölecek mi

FpEm

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2023
68
11
34
Arkadaşlar çalıştığım yere british cinsi 2 tane kedi getirmişler buradaki iki arkadaşta aklı sıra bu kedileri çiftleştiriip yavru satmak derdine düşmüşler kedilerden bir tanesi kusunca arkadaşlar korkmuş ve buradan kedileri seven bir arkadaşımıza teslim etmişler arkadaşım sahiplendirmiş Bu kedileri kedileri sahiplenen kişi de yine aynı kurum da farklı bir yerde personel ancak bu kedilerden dişi olanı başkasına erkek olanını da benim eşim alıyor kedi sahiplenmek istiyoruz diye kediler 5 6 aylık diyorlar kediyi veren kişi sözde veterinere götürüyor aşıları vs yaptırdığını söylüyor her neyse bu kediye ev yemeği verilmiş sanırım ve parazit döküyor pirinç parçası gibi ve hafif kanlı kaka yaptı ben panik oldum akşam kediler den çok iyi anlayan arkadaşım veterinere götürecek kan tahlili ve serum yaptıracak kedi kanser olabilir yok ölür eder diye korkuttular beni canına yazık üzülüyorum da umarım bişey olmaz ama kedim gerçekten kanser olabilir mi yada ölecek mi bilen bi aydınlatsın ne olur ya

Benimde 7 yasinda British cinsi oglum var. Aldigimizda 2 aylikti. Anne sutunden kesilmek zorunda kaldi ve haliyle yas mamaya baslatmistik sahiplendigimizde. Bizde cok cektik kanli kaka durumlarini. Veteriner aniden mama degisikligi oldugu icindir buyuk bi ihtimal demisti ve pirinc ve tavuk gogusu kaynatip yedirmemizi onermisti. Bi sure oyle yaptik ve yavas yavas kedi mamaya degistirdik ve duzelmisti.Umarim yardimci olabilmisimdir azda olsa. Insallah tahliller tertemiz cikar

Veteriner aradı bugün çıkmamış parazit ve kan yokmuş 1 2 gün gözlemlemek için kalsın dedi birde benim kedim kumuna değil taşıma çantasına yapıyor ne yapacağım acaba

Ben aldigimda sahipleri onun egitimini vermisti o yonden skntI cekmedim. Acaba tasima cantasini erisemeyecgi bi yere kaldirsaniz?

Umarım miniko iyileşmiştir ama korkmana gerek yok veterinerden maalesef ki çıkamayan birisi olarak söylüyorum ciddi bir problem olduğunu düşünmüyorum daha önce yaşadığım problemlerden birisi ilaçla atlattık hatta kan paraziti de geçirdik ilaç tedavisi ve bir kaç gün aşıyla çok şükür sağlıklarına kavuştular

Iki gün daha kalacakmış veterinerde kanlı kafa durumu bitmiş parazit döküyormuş şu anda iç parazit yapmışlar videosunu da attılar genel durumu iyiymiş de zaten Umarım 2 gün içinde bitmiş olur Peki bu parazitler ne kadar sürede son bulur tahmini olarak biraz yoğun bir paraziti varmış

çok şükür çok sürmez korkmana hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…