Teşekkür ederim. O kadar belliydi ki iki gündür depresyona girdiği ve ben hiç bir şey yapamadım. Resmen ölümüne gitti. Keşke bırakmasaydım ama kapı da o kadar ağladı ki kıyamadımöncelikle başınız sağolsun , Allah sabır versin , aynı durumu yaşadım. yaşamaysn bilmez çok acı verici , insan kendini suçlamaya başlıyo özellikle düşündükçe . ama hayatta hiçbir şey bizim elimizde değil aslınd,a bazı olayların yaşanılması kaçınılmaz oluyor bize de bununla başetmek kalıyor , yas sürecine gireceksiniz ki normal birşey , kendinize iyileşmek için zaman tanıyın , sevdiklerinizle ve derdinizi anlıcak insanlarla vakit geçirin
Büyük ihtimalle başka kediler tarafından hırpalanmıştır. Çok üzüldümBundan 4 ay önce yavru bir kedi getirdi çocuklar. Dışarı da kulübe yaptım aşılarını yaptırdım bakmaya başladım. Sonra kayboldu günlerce arayıp buldum ve evime aldım. Gayet mutluydu ama son bir kaç gündür depresyona girdi devamlı dışarı çıkmak isteyip kapı da ağlıyordu. Dışarıya alışkın olduğu için bıraktım ama dün 2:30 a kadar inip almaya çalışmama rağmen gelmedi kaçtı. Sabah cansız bedenini bulduk ağzından kan gelmişti. O kadar mutsuzum ki evime bile sığamıyorum. O benim güzel oğlumdu. Daha bir kaç gün önce veterinere götürdüm gayet sağlıklı demişti. Ne geldi başına bilmiyorum hep benim yüzümden. Keşke hiç bırakmasaydım
Bir kedim daha var evde o bile anladı arıyorÇok üzüldüm, aynı kaybı ben de yaşadım, acını çok iyi anlıyorum. Belki başka bı küçük melek kurtarirsin sokaktan. Yerini doldurmasa da acını hafifletir, birbirinize ilaç olursunuz.
Keşke bırakmasaydım aptalım işte lanet olsun banaBüyük ihtimalle başka kediler tarafından hırpalanmıştır. Çok üzüldüm
benimki de öyle kayboldu hep kendimi suçladım ama yemek yemeyi falan bırakmıştı çıkmadığı için ,sokak kedisiydi çünkü normalde ben sakatlanınca eve almıştım tedavi içinTeşekkür ederim. O kadar belliydi ki iki gündür depresyona girdiği ve ben hiç bir şey yapamadım. Resmen ölümüne gitti. Keşke bırakmasaydım ama kapı da o kadar ağladı ki kıyamadım
Ben de sokağa alıştırdım ama kaybolunca kıyamadım eve aldım. Keşke ona gelen bana gelseydi.benimki de öyle kayboldu hep kendimi suçladım ama yemek yemeyi falan bırakmıştı çıkmadığı için ,sokak kedisiydi çünkü normalde ben sakatlanınca eve almıştım tedavi için
Büyük kediler dövdü büyük ihtimal. Ailemden birini kaybetmiş gibi hissediyorumBaşınız sağolsun çok üzüldümbüyük kediler dövmüş olabilir, mahallede hayvan düşmanı insanlar varsa zehirli birşey vermiş olabilirler yani herşey olmuş olabilir
Belki sokaktan başka bir can sahiplenip yuva olursunuz birbirinize destek olursunuz
Başka sokak hayvanları tarafından dövülmüştürBundan 4 ay önce yavru bir kedi getirdi çocuklar. Dışarı da kulübe yaptım aşılarını yaptırdım bakmaya başladım. Sonra kayboldu günlerce arayıp buldum ve evime aldım. Gayet mutluydu ama son bir kaç gündür depresyona girdi devamlı dışarı çıkmak isteyip kapı da ağlıyordu. Dışarıya alışkın olduğu için bıraktım ama dün 2:30 a kadar inip almaya çalışmama rağmen gelmedi kaçtı. Sabah cansız bedenini bulduk ağzından kan gelmişti. O kadar mutsuzum ki evime bile sığamıyorum. O benim güzel oğlumdu. Daha bir kaç gün önce veterinere götürdüm gayet sağlıklı demişti. Ne geldi başına bilmiyorum hep benim yüzümden. Keşke hiç bırakmasaydım
Keşke gitmesine izin vermeseydim hep benim yüzümden olduBaşka sokak hayvanları tarafından dövülmüştür
Çok üzüldüm adınıza
Sahiplenmek en doğrusu
Umarım acılarınızı unutturacak bir yavrucuk daha bulursunuz.
Hayır senin yüzünden değil evde de olsa ölecektiKeşke gitmesine izin vermeseydim hep benim yüzümden oldu
Vadesi dolmuş kendinizi suçlamayınKeşke gitmesine izin vermeseydim hep benim yüzümden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?