• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sahmerann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
267
233
18
Çok kötüyüm çok meğer ne zormuş dün öldü kızım. Camdan düştü. Veterinere götürdük kurtulamadı. Çok üzülüyorum dünden beri ağlıyorum aklım almıyor canım yanıyor. Tam alıştım diyorum yok aklıma geliyor yine ağlıyorum. Bu nasıl bir şeymiş böyle yarabbim dua edin sabır dileyin benim için nasıl unuturum onu ? Bugün annem yeni kedi getirdi parkta bulmuş yavru. Biraz olsun kendime geldim ama yinede kedim aklımdan çıkmıyor başta dedim bi daha asla beslemem ama sonra düşündüm acaba yeni alsam nasıl olur... bilmiyorum kızlar çok ani oldu aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Unuttunuz mu ? Nasıl unuturum onu şimdiden özledim :KK61:tek tesellim inşallah çok acı çekmemiştir yavrum :KK61:

Son düzenleme:
10 yıl oldu Boncuğumu kaybedeli. Hala ondan bahsederiz. Acısı hafifledi tabi. Birkaç yıldır bahsederken ağlamıyorum. Artık gülümseyerek anıyoruz onu. Ama hiç unutmuyoruz. Üzüldüm kaybına. İnşallah canı yanmamıştır 😔

Çok kötüyüm çok meğer ne zormuş dün öldü kızım. Camdan düştü. Veterinere götürdük kurtulamadı. Çok üzülüyorum dünden beri ağlıyorum aklım almıyor canım yanıyor. Tam alıştım diyorum yok aklıma geliyor yine ağlıyorum. Bu nasıl bir şeymiş böyle yarabbim dua edin sabır dileyin benim için nasıl unuturum onu ? Bugün annem yeni kedi getirdi parkta bulmuş yavru. Biraz olsun kendime geldim ama yinede kedim aklımdan çıkmıyor başta dedim bi daha asla beslemem ama sonra düşündüm acaba yeni alsam nasıl olur... bilmiyorum kızlar çok ani oldu aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Unuttunuz mu ? Nasıl unuturum onu :KK61:
Yeni bir kedi sahiplenin o unuttaracaktir. Gecmis olsun :(

Lutfen camlara sineklik taktirin. Daha digeri dun vefat etmis ama onlem almadan yerine yeni kedi almissiniz. Gunahina girmeyin su canlarin.

Sozlerim sert olabilir ama dayanamiyorum boyle ihmalkarliklari gorunce. Neden benim kedim 16 yil boyunca camdan dusmedi? Bir hayvan sahipleniyorsaniz hakkiyla yapin herseyi.. Yapamayacaksaniz da almayin..

Unutamazsınız cok zor Rabbim yasatmasın lutfen onlem alın bir baska cana daha azap olmasın o camlar balkonlar...

Ben çok dedim kapatın o camı. Hep önüne çıkardı severdi... annemler dinlemedi yok o düşmez yok hava alıyor. Kediye belli mi olur dönmek isterken ayağı kaymış. Ben olsaydım keşke direk kapatırdım camı :KK61:

10 yıl oldu Boncuğumu kaybedeli. Hala ondan bahsederiz. Acısı hafifledi tabi. Birkaç yıldır bahsederken ağlamıyorum. Artık gülümseyerek anıyoruz onu. Ama hiç unutmuyoruz. Üzüldüm kaybına. İnşallah canı yanmamıştır 😔

Allah rahmet eylesin. Benimde tek tesellim bu inşallah yanmamıştır canı

Sahmerancim cok uzuldumm oncelikle. Biliyorum nasil bisey evlat gibi. Gidenin yeri dolmaz ama onun ismini yeniye ver burukluk kaliyor illaki ama zamanla hafifliyor. Tatli hatiralarla... Basn sagolsun.......... 😢🌸

Lutfen camlara sineklik taktirin. Daha digeri dun vefat etmis ama onlem almadan yerine yeni kedi almissiniz. Gunahina girmeyin su canlarin.

Sozlerim sert olabilir ama dayanamiyorum boyle ihmalkarliklari gorunce. Neden benim kedim 16 yil boyunca camdan dusmedi? Bir hayvan sahipleniyorsaniz hakkiyla yapin herseyi.. Yapamayacaksaniz da almayin..

Yavrum hep camın önüne çıkardı severdi ben kapatırdım camı o varken hiç açmazdım korkardım ama annemler tam tersi açardı hayvan hava alıyor, düşmez o bilir kendini, biz bakıyoruz burda ona falan derlerdi. Keşke ben olsaydım orada

Ben çok dedim kapatın o camı. Hep önüne çıkardı severdi... annemler dinlemedi yok o düşmez yok hava alıyor. Kediye belli mi olur dönmek isterken ayağı kaymış. Ben olsaydım keşke direk kapatırdım camı :KK61:

Cam kapatmak bir cozum degil ev illa ki havalandirilacak, yaz geldi zaten. O kadar cok cam kapat demek yerine bir sineklik takilsaymis keske.

Çok kötüyüm çok meğer ne zormuş dün öldü kızım. Camdan düştü. Veterinere götürdük kurtulamadı. Çok üzülüyorum dünden beri ağlıyorum aklım almıyor canım yanıyor. Tam alıştım diyorum yok aklıma geliyor yine ağlıyorum. Bu nasıl bir şeymiş böyle yarabbim dua edin sabır dileyin benim için nasıl unuturum onu ? Bugün annem yeni kedi getirdi parkta bulmuş yavru. Biraz olsun kendime geldim ama yinede kedim aklımdan çıkmıyor başta dedim bi daha asla beslemem ama sonra düşündüm acaba yeni alsam nasıl olur... bilmiyorum kızlar çok ani oldu aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Unuttunuz mu ? Nasıl unuturum onu :KK61:

Cnm benim de 10 sene once köpegim öldü. Haftalarca birşey yiyemedim. Gözümün önünde som nefesini verdi. Hiç ama hiç unutamiyorum o anı. Eve geldigimde kendimi boşlukta hissettim insanin cigeri yanar mi ?
Cigerim yaniyordu 1 ay boyunca uyuyabilmek için uyku hapı kullandim. Artik etki etmeyince 4 e çikardim. Bir gece acillik oldum. Ailem birturlu kendime gelmedigimi hergün daha da çok agladigimi eridigimi görünce bir yavru getirdiler bana. Senelerdir tek tesellim o. Hala aklima geldikçe üzüluyorum ama yeni bir kedi sana iyi gelebilir... başin sagolsun 😞😞😞 şimdi bu köpegimin başina bisey gelirse naparim diye düşünüyorum. Bol sabırlar dilerim sana♥️

daha bakali 1 sene bile olmamisdiki cook alismisdim ona birgun arabanin altinda kaldi meger okadar alismisim okdar seviyormusumki kendimden gecdin gecdim okdr aglamisdimki gunlerce hala aklima gelir uzülürüm..

ama zmanla acisi geciyor baska yavruya odaklanin biraz kafaniz dagilir belki bunuda cok seversiniz..
gecmis olsun diyeyim cok uzüldüm😔

Cok uzuldum basiniz sagolsun.bizim ki de terastan atladi besinci kattan cok sukur bir sey olmadi ben de korkumdan cam falan asla acmam dusecekler diye.yillar once olen kopegimiz ne zaman aklima gelse resimlerini gorsem hala duygulanirim unutulmuyor maalesef insanin ici sizliyor hatirlayinca.

Çok üzüldüm, başınız sağolsun. Özellikle ihmalkarlık olması çok acı..
İyi etmişsiniz yeni bir kedi sahiplenmişsiniz madem, bundan sonrası için iyi önlem alın lütfen.
Acınız zamanla hafifleyecektir elbet. Yeni sahiplendiğiniz kedi de yardımcı olur diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi tekrar böyle acıların yaşanmaması için o camlara kedi koruması taktırın.

Cnm benim de 10 sene once köpegim öldü. Haftalarca birşey yiyemedim. Gözümün önünde som nefesini verdi. Hiç ama hiç unutamiyorum o anı. Eve geldigimde kendimi boşlukta hissettim insanin cigeri yanar mi ?
Cigerim yaniyordu 1 ay boyunca uyuyabilmek için uyku hapı kullandim. Artik etki etmeyince 4 e çikardim. Bir gece acillik oldum. Ailem birturlu kendime gelmedigimi hergün daha da çok agladigimi eridigimi görünce bir yavru getirdiler bana. Senelerdir tek tesellim o. Hala aklima geldikçe üzüluyorum ama yeni bir kedi sana iyi gelebilir... başin sagolsun 😞😞😞 şimdi bu köpegimin başina bisey gelirse naparim diye düşünüyorum. Bol sabırlar dilerim sana♥

Ah canım hiç almamak mı daha iyi bilmiyorum hep korkardım başına bişey gelirse naparım diye benimde tesellim olur inşallah sağolun rabbim sabır versin

Cok uzuldum basiniz sagolsun.bizim ki de terastan atladi besinci kattan cok sukur bir sey olmadi ben de korkumdan cam falan asla acmam dusecekler diye.yillar once olen kopegimiz ne zaman aklima gelse resimlerini gorsem hala duygulanirim unutulmuyor maalesef insanin ici sizliyor hatirlayinca.

Benim kızım dört ayak üstüne düşememiş başını çarpmış :KK61:7.kat bizimkide

Başınız sağ olsun.
Bundan sonra daha dikkatli olun lütfen. Nasıl ki çocukları pencere kenarında başıboş bırakmıyorsak hayvanlara da aynı hassasiyeti göstermeliyiz.
Umarım yeni sahiplendiğiniz kedi yeterince büyüktür. Anası gelip aradıysa, bulamadıysa o da fena.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back