- 15 Şubat 2013
- 24.953
- 94.642
Ben de memnunum Firfir cok seviyo zati.Bizim kedileri sahiplendiğimizde ilk aşılarında veteriner hekim RC önermişti bi daha da değiştirmedik. Her sabah bir tatlı kaşığı yaş mama ve arada ödül maması yiyorlar. Biz bu mamadan memnunuz genel olarak
Access okudum bunları biliyorum çok detaylı mama makalesinde bu bağımlılık yapan rc gibi mamalarda peraben ve etler icin hayvanların artıklarının kullanıldıgı yazıyodu. Özellikle rc, proplan, hills gibi markaların protein oranlarının daha cok karbonhidrat bitkisel proteinlerden olustugu icerikte gerceklerin yer almadıgı söyleniyodu. Tabi bu tek rc icin degil genel olarak cogu iceriktede gercekler yazmıyoBak diyo ki kullanilan et insan tuketimine uygun olarak secilen etler. Yani kalan artik vs et degil. Royal Canin Frequently asked questions diye gir ing. biliyosan herseyi anlatiyo.
Ayy bende özene,özene ne tarifler denedim kedilere uygun.Yemesini geçtim bir kaç kere kumu örterken yaptığı hareketi yaptıBen ev yemeğine alıştırdım. Şuan yemeğimin yarısına talip
Whiskas market maması. İçeriği sağlıklı değil.Neden zararlı acaba? Biz kendi kedilerimizden kısırlaştırılmış olana proplan, yavrulara royal canin kullanıyoruz ama whiskas kullanan arkadaşlarım var.
Kuru mamayla yas mamaya karistirip ver zaman zaman yas mamayi azaltarak kuru mamaya gecisi yapar. gourtmen markasi yas mama balikli püreli hali onla beraber karistir proplan ile. Zaman zaman kuru mamaya gecis yaparsiniz.Sokaktan annesi ölmüş bir aylık bir kedi sahiplendim tedavisini yaptırdım. Şuan çok şükür iki buçuk aylıktan fazla. Neyse mama yemiyor ilk aldigimda yavru olduğu için vet max bu 30veya 40 günlük dediği için kedi süt tozu verdim arada yoğurt ve kefir verdik çünkü dedi arada ver diye. Neyse mamaya geçiş yaptım paw paw yemiyor bir de gidip on kg lik aldım neyse onu sokaktaki canlara veriyorum sonra lavital somunlu aldım yüzüne bakmıyor proplan vet önerdi iki yiyor sonra yüzüne bakmıyor sonra konserve mama verdim onu yiyor ama bu kez ishal oluyor vet ev yemeği verme dedi ama arada tavuk haşlayıp veriyorum. Sizinde önerileriniz var mı kedilerin hiç ayırım yapmadan yiyebileceği ne var yavru kediler için. Cinsi bombay
Ben de kedilerime 7 yaşına girdikten sonra royal canin gastrointestinal mamaya geçtim . Öncesi yıllarca nd kullanmıştım . Ama bir anda yememeye başladılar ve rahatsızlandılar . Royal e geçince düzeldi . Vet hills vermişti yine gastrointestinal ama yemediler ben de royal e kendim geçtim . İçeriği iyi mi diyorsunuz devam edebilirim değil mi ?Bak diyo ki kullanilan et insan tuketimine uygun olarak secilen etler. Yani kalan artik vs et degil. Royal Canin Frequently asked questions diye gir ing. biliyosan herseyi anlatiyo.