• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim kocaya kaçmış olabilir mi? :(

EXXWOMAN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
3.480
4.024
248
Merhaba arkadaşlar, evimde iki kedi kızım var. Bir tanesi daha 7 aylık ve henüz kısırlaştırılmadı. Evim 2 katta ve bazen balkon camını açıyorum. Balkona çıkıyor ama geri içeri alıyordum hemen ve korkuyor yükseklikten. Ama bir kez balkonun taşında otururken görmüştüm. Bu akşam birden ortadan kayboldu ara tara bulamadım en sonunda yoruldum oturdum bir yerden çıkacak diye beklerken balkonlu odadan sesi geldi kapıyı açtım baktım karşımda kucağıma aldım patilerinin altı kapkara toz olmuş. Hani balkona çıktı orada kirlendi diye düşündüm ama iyice de bakmıştım yoktu. Bütün bunlar en fazla yarım saat sürdü hani en ben farkedene kadar yarım saat olmuştur. diyeyim. Ev 2 katta atlasa tırmanabileceği bir yer yok. Ama alt komşunun balkonu var.Oraya zıplayıp aşağı inip kocaya kaçmış olabilir mi kızım? Bir şekilde geri zıplayıp eve çıkmış olabilir mi? Hiçbir kızışma belirtisi de göstermedi şimdiye kadar. Sadece koridorda bir iki kez yuvarlandığını görmüştüm hani koca isteyince yaptıkları hareket, sırt üstü halıya sürtünüyordu. Ama hiç bağırıp çağırmadı...
Kaçıp bir şeyler yaşamış olabilir mi benim namus timsali kızım?? :((

Bilen biri yok mu ya daha yedi aylık ufacık kızım olur mu ki öyle bir şey???
Şey edebilirler mi benim küçük yavrumu?

Ay annem gibi konustun
kopegi icin bakire kizim diye geziniyor :KK70:
marifetmis gibi ....catliyor kopek :KK70:

sefasi olsun bosver :p
Ayyyy bizimdee eskiden köpeğimiz vardı bahçeli evi olan birine vermiştik. Sonra bigün annemi aradılar işte dost (köpeğimiz) doğum yaptı diye. Annem telefonu kapatır kapatmaz kendini yere attı kızıma tecavüz etmişler diye bağra bağra ağlamaya başladı:KK14: bende daha 13 yaşındayım anne sus millet bana bişey oldu sancak falan dedim öyle sustu:KK53:

Yedi aylık kedim kısırlaştırılma için daha küçük 9 -10 aylık olması gerekiyor.
Kedi ve köpekler 6 aydan itibaren kısırlaştırılabilir. Dişiler ilk reglilerini yaşamadan kısırlaştırılabilir ya da ilk reglilerinden 2 ay sonra kısırlaştırılır. 9-10 ay da olabilir tabi.

Hiçbir kızgınlık belirtisi göstermedi kedim. Yarım saat içinde bir şey yapmış olabilir mi acaba??

Bilgili biri var mı bu konularda gerçekten yardımcı olabilecek???
Kucağıma aldığımda şeyine baktım bir şey olmamıştı yani normal boyutlarındaydı kızarıklık vs. yoktu...

Kucağıma aldığımda şeyine baktım bir şey olmamıştı yani normal boyutlarındaydı kızarıklık vs. yoktu...
Zaman olarak yanlış biliyorsunuz, 9-10 ay diye bir şey yok. Hatta kızgınlık dönemine girmeden kısırlaştırmanız sağlığı açısından daha iyi inanın.

Yorumlara çok güldüm ya. Bekaret testine sokalım diyetim bari bende :) şaka bir yana bende kedi çok besledim ama fikrim yok. Belirti göstermediyse ve bukadar kısa sürede kendine yaklaştıracağını zannetmiyorum.

Dolaşığ gelmiştir canım sanmam o ara nerden bulcak erkeği. Ama önceden randevulaştıysa bilemem :KK48:

Kızınızın cinsel hayatına bu kadar müdahale etmeniz hoş değil, o da bağımsız ve kendi kararlarını alacak bir birey. Yanlış erkeklerle ilişki yaşamasına dair korkunuz olabilir ama bence bunu engellemek yerine sevgilisiyle tanışmak istediğinizi belirtin.

Back