- 4 Haziran 2015
- 93
- 83
- 35
- Konu Sahibi melikedemirci
ay canım kıyamamm inşallah iyileşir. neden oluyo acaba.
insallah canimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım kıyamamm inşallah iyileşir. neden oluyo acaba.
canm acilmiyor. cnku benim byrasi haric hcbr sosyal medya hesabim yok. ama yabanci sitelerden vs okucam smdi icerigini yorumlarni vshttps://www.facebook.com/azodil.turk?fref=ts
Şu sayfaya da bir bak hatta bence
canm acilmiyor. cnku benim byrasi haric hcbr sosyal medya hesabim yok. ama yabanci sitelerden vs okucam smdi icerigini yorumlarni vs
Cat hospital'ın bir makalesi de vardı Aşamaları ve tedavisi üzerine. Kendi web sitelerinde vardır belki
Çok geçmiş olsun Ben de kedi sahibiyim sizi çok iyi anlıyorum şu an. Kedilerde görülüyor bu durum malesef, tüy ya da ip, lastik, yumak gibi farklı cisimler yemesi neden olabiliyor tıkanıklığa Ameliyata gitmez umarım, ama kendinizi hazırlayın yine de çünkü tıkanıklık daha tehlikeli ve çözülemiyorsa cerrahi müdahale şartoamuk oglum gunlerdir veterinerde o kafesin icinde tek basina.kakasini yapamiyor gunlerdir lavman yapiyorlar ama sonuc yok kakasi cikmiyor.veterinere gotrcegmz gun ateslenmisti gripte oldu ustune ustluk.atesi dusmus ama bagrsaklari hala tikali... 2 gun daha lavmani denicekler tikaniklik acilmassa sanrm ameliyat. lutfen dua edin.. amelyata gerek kalmadan kurtulsun pamugum.. gunlerdir aglamakliyim butun enerjim bitik. bisey olursa diye gozume uylu girmiyor.. pembe patiklimi bana bagislasin allah..
Ne demek azarlamak! Soracaksınız tabi ki, ne yapacaksınız aramayıp da evladınız oradayken... Yanında da bekletmezler, arasanız azarlarlar! Hiç halden anlamıyorlar hiçbagirsaklari iyi calismiyormus kilodan kaynakli hareketsizlikte bunu olumsuz etkiliyor.. senede 1 lavman yapip cikartiyorlardi kakayi.. bu sefer atesli hastalikla birlesincemidir nedir daha agir gecrdi. 3 gundur yapilan lavmanda ise yaramiyor kaka cikmiyor.. iyice katilasmis...taslasmis... zaten veterinerden cok ariyoruz diye azar isittik durumunu sormaya bile cekiniyorum oglum ellerinde sinirlendrmiim diye.. huzursuz ve mutsuz sekilde bekliyorum iyi haberleri..
insallah sarilirda uyurum bir an once cok tesekkr ederimm :))Çok geçmiş olsun Ben de kedi sahibiyim sizi çok iyi anlıyorum şu an. Kedilerde görülüyor bu durum malesef, tüy ya da ip, lastik, yumak gibi farklı cisimler yemesi neden olabiliyor tıkanıklığa Ameliyata gitmez umarım, ama kendinizi hazırlayın yine de çünkü tıkanıklık daha tehlikeli ve çözülemiyorsa cerrahi müdahale şart
Çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur kuzucuk bir an önce.
İnşallah.. tekrar acil şifalar dilerim... İnşallah hemen yarına iyi haberi alırsınız..insallah sarilirda uyurum bir an once cok tesekkr ederimm :))
Ne demek azarlamak! Soracaksınız tabi ki, ne yapacaksınız aramayıp da evladınız oradayken... Yanında da bekletmezler, arasanız azarlarlar! Hiç halden anlamıyorlar hiç
Doğru, o da var, tedavinin ortasında kesmek yer değiştirmek de olmaz şimdi İnşallah yarınki lavmanı işe yarar, kuzucuğun iyi haberleri gelir de biraz ferahlarsın ..g
gunde 10 kere ariyorsunz evinze gelip baksam daha az yorulurdum dedi evet hic anlamiyorlar. snrlendrp kotu muamele yapmasni istemiorm. baska veternerde kabul etmedi tedavye neresi basladysa orasi devam etmeli kullandgi ilac dozlarni bilemem yanls hamle yapmayalim dedi. elmz mahkum vcdansiza.. oglmu iyi etsinde bana istedgi gbi davransn..
Hayvanlarin aci cekmesine hic dayanamiyorum. Insanlar elbette hayvanlardan daha onemli ama insanlar dertlerini anlatabiliyor care ariyor. Yazik hayvanlar oylemi?
InsaALLAH biran once iyilesir canim benim kiyamam.
insallah canm cok saol destegin icinDoğru, o da var, tedavinin ortasında kesmek yer değiştirmek de olmaz şimdi İnşallah yarınki lavmanı işe yarar, kuzucuğun iyi haberleri gelir de biraz ferahlarsın ..
Canım bir haber geldi mi kediciğinden, bir gelişme var mı ?
cok tesekkur ederim ...cok geçmiş olsun
bugun aricam.. ogleden sonra.. hep dua ediyorum insallah iyi haberleri gelir sizlerde bende mutlu oluruz ..insallah...Bambami aradın mi? Evcil hayvanım yok ama çok severim. Bence o senin sevgini, duani hissediyordur. İyileşir en kisa sürede emin ol.