- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- Konu Sahibi okeanoss00
1 haftadir oğlumun başına gelmeyen kalmadı. Siz duyarlı hanımlardan yardım istiyorum. Oğlum 4 buçuk aylik cins bir kedi. Geçtiğimiz hafta cuma günü ilk iç dış parazit kapsülü yuttu. Pazar gecesi yüksek ateşle acile veterinere götürdük. 41 derece ateşi vardı. Ağrı kesici hap yutturup 2 tane daha kapsül verip yolladılar. Gece ateş düştü ertesi gece tekrar nüks edince bu sefer oturduğumuz semtte bir veteriner bulduk kliniği açmasını rica ettik geldi fakat adamın sarhoş olduğunu çok sonra ağzındaki kokudan anladık. Bu sırada damar yolunu bulamadı kavga gürültü aldık oğlumu çıktık. Evde bez islayip bacak aralarına koyarak ateşini düşürdüm. Ertesi gün işten izin alıp kendi veterinerine götürdüm. Kan tahlili yapıldı serum verildi. Kanında enfeksiyon çıkınca antibiyotik iğne oldu ilk gün iki tane. Ertesi akşam antibiyotigini vurdurmak için tekrar götürdük ateşi 39.5 tu normal dedi doktor. Bundan sonra iğne olmayacak hap yutturacagiz dedi 4 gün içmek üzere antibiyotik verdi. Bunun yanı sıra bağışıklık güçlendirici serum (şırınga ile her gün 1 ml verilecek) besleyici sıvı mama (iştahı gitti kuru mama çok az yiyor) verdi yolladı haftaya salı telefonla durumunu bildirirsin dedi. Tüm bu saydiklarim için benden 700 tl para aldılar. Oğlum iyileşsin gözümde olmaz ama devlet memuruyuz esim de ben de borçlarımız var inanılmaz içeri girdik önümüzdeki aya maaş kalmadığı gibi kredi kartlarının tamamını odeyemeyecegiz bile. Neyse bu sabah işe gitmek antibiyogi vermek için bir uyandim sağ gözünün yanında açık bir yara ve akıyor. Anneme bırakıp ise gitmek zorunda kaldım. Gün boyu veterineri aradım telefonlarıma çıkmadı. En son akşamüstü 4 te getirin görelim dedi. Daha fazla para verebilecek durumum yok. Adam resmen para vermezsen telefonda cevap yok getir görelim dedi. Serum aldığı ayağının üzerine basamıyormuş biraz ayaklaninca farkettim. Çünkü çok zedeledi o sarhoş doktor. Annem fotoğraf attı gözü burnu akıyor hapsuruk da var. Tüm gün ağladım 1 haftadir geceleri başında bekliyorum uykusuzluktan takatim kalmadı. Mahvoldum nasıl bir üzüntü içerisindeyim anlatamam. Eczaneye gidip sordum. Genut adında bir damla ve terramicyn göz pomadi sürmemi söyledi. Sürdüm ama içim hiç rahat değil. Antibiyotiginı vermeye doktorun diğer söylediklerini de yapmaya devam edeceğim. Gözü için doğru bir uygulama olur mu ne olur bir akıl verin fotosunu da koyuyorum. M M e g Koalina S shot Bibibella kavun kokusu Evelynn ve tüm hayvan severler yardım. Oğlum nolur iyileşsin o benim canım.
Son düzenleme: