Kedim dogum yapıyor bilgisi olanlar acil yardım

ılk yavruyu çıkardılar ve tahmin ettiğim gibi ölü.

Anne doğumu yapamıyor anlattıklarına göre.

En son aldığım haber ilk yavru ve plesantasının tamamen çıktığı oldu sonra haberim yok.

Dilerim veterinere gittikleri için yoktur inşallah.

Kütahya bildiğim kadarıyla eskişehirdeydin hangi veterinerden yardım istedin cevapsız kaldın böyle bir durum olabilirmi başından savar gibi, eskişehirde hiç bir yer birbirine uzak değil kısa sürede istediğin yere ulaşabişlirdin keşke beklemeseydin haberim olsaydı ben bile gelir alır bizim veterinere götürürdüm off vallahi daraldım..

İçim sızlayarak okudum... Bizim çok kedimiz doğum yaptı ama hiç böylesi olmamıştı... Biz hep güvenli bir kutuya koyar üstünü de kapatırdık çünkü anne kedi utanıp ıkınamıyor yoksa... Yerini de değiştirmezdik.. Üff ya inşallah kötü bir şey yoktur çok merak ettim... Gelsin sağ salim bebişler.... İnşallah :Saruboceq:

insallah anne ve diger yavrular sagliklidir. birsey olmamistir..

güzel haberlerle gelirsin umarim ...

hay allah soluğumu tutarak okudum.hiç ellenmemesi ve ilgilenilmemesi konusuna katılıyorum ama durum farklılaşmış veterineri kesinlikle değiştirin öyle işgüzarlık olurmu canım yaa..ne durumdasınız şimdi merak ettim bende inşallah sağ salim gerçekleşmiştir doğum..

Ay bende bi an kendim doğuruyorum sandım :1shok:

Ya kıyamam ben ona veterinete falan götürün yazık yaaamafoldumben

ay inşallah akıbetleri mutlu son olmuştur
kıyamam ya canım benim ne zor bir durum

Ne oldu acaba?

Bizim kedi kendisi doğurmuş,biz yavruları görünce anladık doğurduğunu :))

Doğurmuş kimseye söylememiş D

iyi geceler kızlar

yavrumuz ölü dogdu malesef ( pamuk cok iyi kosuyo oynuyo yemek yiyor ilğinç bi şekilde sanırım başka yavru yok

geçmiş olsun.. inşallah bitanedir ve başka sağlılı yavrular doğurur..

Rabbim sifasini versin kiyamam yavrum ya, suan iyimisi annesi bari ?
Insallah icinde baska bebisi yokdur yavrunun..
Annesi bizi habersiz birakma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…