Kedim dogum yapıyor bilgisi olanlar acil yardım

içerde başka yavru olsa anne bu durumda olmaz ,zaten doğum esnasında diğer yavrularda bi şekilde gelir doğum başlamış çünkü ..demekki 1 taneymiş
geçmiş olsun canım..

Bakın ilk yavruda zorlandığı için içerde yavru varsa(ki artık ölüdür ama) onları çıkarmak istemeyecektir.

Veterinere gidip ultrasonla bakıldımı rahme yavru kalmışmı diye.

Bakın benim kızımın doğumdan 2 gün sonra poposundan kafa çıktı. Anlatabiliyormuyum yani galiba yavru yok deyip bu işler önlem alınmadan atılmaz.

Veterinere zor yetiştirdik meğer benim kızım 2 gün ölü yavruyu çıkartmamak için direnmiş ve ultrasonda o bebekte görülmemişti çünkü anomali bebekti. Ve kızım ölüyordu neredeyse çünkü sonrasında rahminde ur çıktı. Bunları anlatıyorum çünkü bebek yoktur demeyin mutlaka ultrason çektirin içiniz rahat etsin.

Ve veterinerinizi mutlaka değiştirin lütfen.

soluksuz okudum resmen,bence de baktırın mutlaka..

benım kedım de kendı dogurmustu,ama yanımda durup dururken ,yavru cıktıkca ayagıma vuruyordu sankı bak dıye ,ben bakmıyordum utanır dıye yanından da ayrılamıyordum..

7 tane yavrusu olmustu..

özledim kermitimi :KK43:

Aman pamuk iyi deyip de veterinere götürmemezlik etmeyin... Nevciğimin dediği gibi içerde yavrular olabilir... Siz ultrasonla baktırın... Bebişi kaybettik bari anneye sahip çıkalım...

Pamuğuma bişi oldu yazmışsındır diye son sayfayı az daha açamıyordum çok üzülerek okudum Pamuğunla beraber sağlıklı uzun bir ömür geçirirsin inşallah.

gelişme var mı? son durumu yazmamışsınız :KK43:

kedinizin sağlığı iyidir umarım...

benim kızım şinade illa ben olunca doğururdu ayrıldığım an kalkardı kutudan kızım benim:KK43:

Ayy okurken ben 9 doğurdum resmen ..

Üzüldüm ölü doğmasına inşallah başka bebek yoktur

X